Zytka
Mamma...
Ojej a co tu takie echo?!
Dziewczyny ja tylko chciałam rzec i powiedzieć:-),ze jutro jedziemy na parę dni na Śląsk
:-) Karol ma kurs w Katowicach i my z Marcyśką przy okazji odwiedzimy dziadków:-)Ale się cieszę! Właśnie jestem w ferworze pakowania,a tego nie lubię
Wracamy w czwartek.
A i jeszcze muszę się Wam pochwalić,że od niepamiętnych czasów wybraliśmy się z moim M do kina na "Nigdy nie mów nigdy"- bardzo polecam!!! Mam teraz u siebie moją kuzynkę i mam nadzieję na takie częśtsze w związku z tym wypadymy
Buźkam Was wszystkie mocno i do czwartku moje drogie!
Dziewczyny ja tylko chciałam rzec i powiedzieć:-),ze jutro jedziemy na parę dni na Śląsk

:-) Karol ma kurs w Katowicach i my z Marcyśką przy okazji odwiedzimy dziadków:-)Ale się cieszę! Właśnie jestem w ferworze pakowania,a tego nie lubię
Wracamy w czwartek. A i jeszcze muszę się Wam pochwalić,że od niepamiętnych czasów wybraliśmy się z moim M do kina na "Nigdy nie mów nigdy"- bardzo polecam!!! Mam teraz u siebie moją kuzynkę i mam nadzieję na takie częśtsze w związku z tym wypadymy

Buźkam Was wszystkie mocno i do czwartku moje drogie!

Po 2h spacerku na pieszo z Michasiem padam z nóg… uff…
) zostało malowanie ścian, sprzątanie… myślę, że do świąt będzie już wszystko gotowe.
, obejrzeliśmy za to REC 2
, przez najbliższy tydzień będzie mąż się dzielił ze mną autem.
a wieczorem w ramach relaksu rozejrzę się na allegro za fajnymi duperelkami do domku z racji zbliżających się świat. 
. Szczerze mówiąc miałabym ochotę iść z moim 10-letnim bratem na bajkę 3D, ponąć pozostawia niesamowite wrażenie. Jestem ciekawa, tak samo jak filmu 2012, ale nie wiem, czy emocjonalnie podołam (beczę z byle powodu). Szkoda, że nie udało Wam się dostać biletów.