Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mlody juz okapany i juz spi a ja tez zaraz zmykam do lozeczka bo jutro czeka nas ciezki dzien 
Dziewczyny udało się, znalazłam idealny dom pod przedszkole, właśnie dopinamy szczegóły, umawiam ekipy remontowe i ruszam z przygotowaniami
.

, a Adam przygotowuje pokoik, ale jeszcze jest duuuużo do zrobienia.
Nie ukrywam, że się trochę boję, ale jestem dobrej myśli. Rozmawiamy z nim o siostrzyce, która niebawem się pojawi, ale on jest jeszcze za mały by to zrozumieć. Będziemy go pilnować i się okaże.:-)patrysia – na święta Bożego Narodzenia może będziecie już na swoim – byłoby super, prawda?Marcyśka właśnie przechodzi 3 raz infekcję w ciągu miesiąca:-( Anna_ajra- Też Ci troszkę tego zazdroszczę,ale mam nadzieję że to znów kiedyś przede mną ;-)
Nasze mieszkanie też tak wyglądało przed remontem. Domyślam się, że Sewcio ma niezłą radochę na „placu budowy”? Pomocnik na całego.:-)

Ale już lepiej niech będzie zdrowa
Dziś u nas okropny był dzień-cały czas lało
. M na dyżurze,a my samotne owieczki uziemione w domku:-(
:-)Trzymam mocno kciuki,żeby się udało ruszyć w styczniu! Kolczyki są bardzo ładne,mi szczególnie spodobały się te kolorowe z bransoletką-jeśli są na sprzedaż to zamawiam
:-)Jestem pełna podziwu i bardzo się cieszę,że mimo tylu różnych zawirowań w Twoim życiu masz głowę pełną pomysłów:-)Szacunek!
Ale masz rację,ze nie ma jak karmienie piersią
,przynajmniej wagę też miałam wtedy idealną-bo uważałam co jem,a teraz pofolgowałam i przytyłam sobie
Ty się tylko za bardzo nie wyrywaj do roboty! A Sewcio niezły pomagier-nie może się już pewnie doczekać swojego pokoiku:-)
O Matulu jak zleciało
:-) Jeszcze chwila i juz będziesz podwójną mamunią
Niestety aura sprzyja przeziębieniom,ale mam nadzieję,że troszkę teraz odpoczniemy od chorowania.[FONT="][/FONT]

)

- nie wiem kiedy 

waze juz 56 kg
a jeszcze troche zostalo