reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

:-)

dawna cloe prawie wszystko ok bo skurcze dalej sa ale na razie nic zlego nie robia.Ale dalej pozostaje mi wylegiwanie sie ale moge lezec nawet do lutego byleby wszystko bylo ok :-)

A jak u was z ubrankami ciazowymi, chodzicie juz w takich??
Bo ja mam tylko jedna spodnice w ktora sie mieszcze jeszcze i nie mam jak sie ruszyc na jakies zakupy.Potrzebuje jakies spodnie bo zimno sie robi a nie mam takich w ktore zmiesci sie brzuszek. Moze na drugi tydzien sie rusze po cos .:tak:

reklama
Witam sie jako pierwsza dziś!:-) Dzień przepiękny, może Wy juz na spacerkach? Ja tylko zjem śniadanko i wyruszamy!:)
Myszaaa Lileczka Anna ajra cieszę się, że u Was dobrze po wizytach u ginków:)
Kropecka powodzenia w szkole! I najważniejsze, że już dobrze się czujesz!
Sana faktycznie czasem jest ciężko zwolnić, tylko że o ile pamiętam Ty masz ciążę zagrożoną? To juz inna sprawa i w końcu dziecko najważniejsze, więc mam nadzieję, że uda się z tym urlopem!
Anna ajra mi też lekarz kazał ciśnienie mierzyć, rodzice mają dwa ciśnieniomierze, więc pożyczę jeden.
A wczoraj zapisaliśmy sie do szkoły rodzenia od 15 listopada:)
Miłego dnia!

Cześć dziewczyny:-) Ja probowałam brać sie za porządki ale Julka notorycznie pomaga mi sprzątać co w efekcie daje.... no właściwie nie daje żadnego efektu:baffled: Syzyfowa praca więc siedze na BB i czekam aż M wróci z zakupów wtedy zajmie Julkę czyms ciekawym:-p
Lileczka super że wszystko w porządku Współczuję ci z tym leżakowaniem Dobrze że synek już na tyle duży że nie absorbuje tyle czasu. Ja radzę ci skorzystać z internetu Na allegro możesz kupić praktycznie wszystko nie wychodząc z domu a na dodatek do domu przywioza .Zakupy jako takie są męczące Ja przynajmniej tak mam że zanim zdecyduję się na coś muszę obejrzeć co we wszystkich sklepach mają
Kropecka jak dzidzia kopie to dobry znak:tak:

Hej

Ja dziś na chwilę - ja też się cieszę że wszystkie wyszłyśmy dobrze u lekarzy.
Ania_ajra - dobrze że już jest w porządku - w sumie mnie bolała głowa - ale zimny kompres pomógł - i nie miałam mdłości:sorry2:
Kropecka - super że Kruszyna się poruszyła :cool2:

Dziewczyny mam wózek :szok: Po małym chłopczyku - który już go nie potrzebuje:laugh2:Wyrósł z niego - firmy Aro - gondolka + spacerówka = z dużymi kołami i zajmująca połowę mojego mieszkania :-) Ale M złożyl i zmieściła się w szafie i czekamy teraz tylko na luty :tak:
W

fajnie, ze juz macie wózek:tak:
my mamy tez swój typ , ktory wybraliśmy: model firmy Mikado, ae im wiecej zaczynam chodzic po sklepach tym wiekszy mam metlik w głowie i zaczynam sie wahac:-)
ale ja juz tak mam, na koniec i tak okazuje sie, ze pierwszy wybor był najbardziej trafny:-D

witam was mamusie :-) no ja sie troszke naczytalam ... :tak: ale bylo co. fajna dzis pogoda ale szkoda ze nie taka zeby szlo pojechac na basen hihi ;-) no a moje skarbo mi szaleje, ja juz wlasnie po sprzatanaiu i po sniadanku teraz trzeba sie za cos zabrac bo tak bezczynnie siedziec to sie nie da :happy:
kropecka - jak tam samopoczucie? mam nadzieje ze troszke lepiej ;-) a co do ruchow maluszka to nie obawiaj sie tym jesli czasem praktycznie wogole nie kopie - ono tez sie meczy i potzrebuje calodniowej drzemki hehe :-D
mysza - fajnie ze twoj bobaske tak baraszkuje a co do wozka to mze sie sprzydac jako mebelek ... :laugh2: postawisz cos i wystroj gwarantowany :-p
ika_s - ja to myslalam ze dopiero co znalazlas prace ale widze ze to tylko ja musze siedziec w domu bo ja juz prace skonczylam :wściekła/y:
gosia78 - a jakie usg robisz?? bo ja jak robilam na zwyklym to maluszka tez ne moglam przez dluzszy czas zobaczyc ale jak zrobilam 3D to bylo widac juz dokladnego siusiorka :laugh2: wiec sie bardzo cieszymy
sana - kochana przystopuj troszke bo naprawde szkoda i ciebie i bobaska mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. powodzenia!
anna_ajra - heh za bardzo sie stresujesz i dlatego takie dolegliwosci ;-)
lileczka - fajnie ze jest ok. a co do ciuszkow to w mojej szafie juz sa takie bo z poprzednich ubran mieszcze sie tylko do jednej pary spodni ale juz przybylo mi 3 pary spodni ciazowych takze na zime bede mogla sie grzac :laugh2:
ladna.ex.panna - najlepsze jest pierwsze wrazenie wiem cos o tym ale co do wozeczka to jak narazie mam tylko na oku bardziej rozgladam sie za lozeczkiem hihi

pozdrawiam was mamcie buziaki dla was i pociech

Hej!

U mnie też dziś piękny dzień, świeci słoneczko i jest cieplutko. Przed południem byłam z moimi chłopakami na działce, robiliśmy małe jesienne porządki. Po południu wyprawiam na dwór chłopaków a sama zabieram się za sprzątanie i gotowanie bo jutro przyjeżdża do nas mój tata. Piotruś od dawna czeka na przyjazd dziadzia więc jutro będzie miał rano miłą niespodziankę.

Trochę wczoraj mnie przestraszyłyście dziewczyny z tym ciśnieniem. Poczytałam sobie jeszcze dodatkowo czym może grozić nadciśnienie w ciąży i w ogóle się przeraziłam. Od razu zamówiłam ciśnieniomierz więc również zaczynam mierzyć.

Patrysia - będę mieć robione usg genetycze 3D więc mam nadzieję, że uda się rozróżnić płeć, chciałabym teraz dziewczynkę...

Lileczka - ja już jakiś czas chodzę w ubrankach ciążowych, cloe ma rację w sklepach internetowych jest duży wybór różnych fajnych ciuszków.

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny i trzymajcie się zdrowo!!!

Witam
długo mnie nie było ale rodzice moi zostali na dwa dni Kubus sie rozchorował myślałam ze to z wraże nia urodzinki goście a tu wczoraj doszła gorączka wymity w nocy dzis straszny kaszel rano wpadłam w panike bo sie zacisnął nie wiedziałam co robić dopiero po chwili doszłam do siebie i wszystko wróciło do normy byliśmy u lekarza ma lekarstwa zapalenie krtrani czyli nic nowego stare chorubsko daje o sobie znać.M nie ma w domu ostatnio mamy ciche dni ma chyba dosc pomagania mi i w domku wiec całymi dniami nie ma go dzieciaki nie widziały go juz 3 dni wraca tak późno:no: a dziś na głowie mojej pranie sprzatanie gotowanie i lekcje z chłopcami dopiro teraz sie obrobiłam i weszłam się przywitać.
Mam pytanie do was kochane czy któraś cierpi na niechęć do spania od 4 dni tzn nocy wogóle nie mogę spać podrzemie godz. moze dwie lub trzy i mogę wstawać wogóle nie czuje sie śpiąca czasami po obiedzie jak mnie dopadnie to na stojaco mogłabym sie przespać i za chwile moge dalej robić ale boli mnie kręgosłup nie wiem co robić wizyte mam dopiero 12 października.Nie wiem czy to sytuacja w domku tak na mnie działa i sen nie chce na mnie spłynać ???:no::baffled:
Gosia 78 no moi tescie sa jedyni w swoim rodzaju prosiłam ich na torta i kawe to powiedzieli ze nie maja czasu nawet 1/2 godziny dla wnuka no ale tu tobym mogła powiesc napisać:baffled:
Ale sie napisałam
pozdrawiam

hej :-)

Ania31 ja nie mam problemow ze snem ale czytalam ze duzo kobiet w ciazy cierpi na bezsennosc. Wiec moze jakas melisa na noc , czytalam ze mozna. No i troche relaksu przed snem .:-D

pozdrowienia i milej sobotki.:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry