lileczka
Mamy lutowe'08
:-)
dawna cloe prawie wszystko ok bo skurcze dalej sa ale na razie nic zlego nie robia.Ale dalej pozostaje mi wylegiwanie sie ale moge lezec nawet do lutego byleby wszystko bylo ok :-)
A jak u was z ubrankami ciazowymi, chodzicie juz w takich??
Bo ja mam tylko jedna spodnice w ktora sie mieszcze jeszcze i nie mam jak sie ruszyc na jakies zakupy.Potrzebuje jakies spodnie bo zimno sie robi a nie mam takich w ktore zmiesci sie brzuszek. Moze na drugi tydzien sie rusze po cos .
dawna cloe prawie wszystko ok bo skurcze dalej sa ale na razie nic zlego nie robia.Ale dalej pozostaje mi wylegiwanie sie ale moge lezec nawet do lutego byleby wszystko bylo ok :-)
A jak u was z ubrankami ciazowymi, chodzicie juz w takich??
Bo ja mam tylko jedna spodnice w ktora sie mieszcze jeszcze i nie mam jak sie ruszyc na jakies zakupy.Potrzebuje jakies spodnie bo zimno sie robi a nie mam takich w ktore zmiesci sie brzuszek. Moze na drugi tydzien sie rusze po cos .

Syzyfowa praca więc siedze na BB i czekam aż M wróci z zakupów wtedy zajmie Julkę czyms ciekawym

Po małym chłopczyku - który już go nie potrzebuje
Wyrósł z niego - firmy Aro - gondolka + spacerówka = z dużymi kołami i zajmująca połowę mojego mieszkania :-) Ale M złożyl i zmieściła się w szafie i czekamy teraz tylko na luty 

a dziś na głowie mojej pranie sprzatanie gotowanie i lekcje z chłopcami dopiro teraz sie obrobiłam i weszłam się przywitać.