• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
Mamy śliczną wiosnę tej jesieni - i oby jak najdłużej ;-) Pogoda u mnie śliczna aż chce się wyjść na spacer a nie za biurkiem siedzie:tak:
Annie24 - witaj wśród lutówek:tak::-D Napisz PW do Ani_ajra - to cię dopisze do listy lutóweczek.
Pozdrawiam Myyyszaaa

reklama
Witam
Witam nową Anie :-)
No i niestety mały chory marudny tylko na raczki a ja nie moge siedzimy więc
i sie tulimy w nocy koszmar nie spimy ma taki okropny kaszel mówi ze boli biedactwo moje:-) tule spiewam głaszcze i czuwam w nocy czy wszystko ok.
Pogoda śłiczna ciepełko:-D
Pozdrawiamy

Cześć dziewczyny!:happy2:
U mnie minął weekend bardzo szybko. Spotkania ze znajomymi i rodziną, spacery i desery...:rolleyes:
Mam już ciśnieniomierz!:-D

cloe - biodra mnie nie bolą, ale zaczęły plecy...:baffled:
kropecka - jak się sprawdziły spodnie i bluzeczka z H&M?:confused: Cieszę się, że już wszystko ok!:happy:
lileczka - ja mam 4 pary spodni ciążowych i jedną bluzkę. W innych spodniach już nie chodzę, no chyba, że po domu to w dresach. W bluzki jeszcze się mieszczę.:cool:
Najka -
:wink:
Myyszaaa - widziałam Twój wózek. Jaki macie kolor?:confused:
patrysia - witaj!:-D
Gosia 78 - i jak, udała się niespodzianka (dziadek)?:confused:
Ania31 - uff... co za weekend...:oo2: współczuję. Jeżeli chodzi o mnie, to mam płytki sen. Czasem po południu kładę się jeszcze na godzinkę spać, ale noc w większości przesypiam. Słyszałam, że szklanka ciepłego mleka przed snem i krótkie przewietrzenie się np. na balkonie lub tarasie pomaga zasnąć.
Dużo zdrówka i wytrwałości życzę dla całej rodzinki!:yes:
Ika_s - ja nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem i tak naprawdę nie wiem, czy to to. Teraz będę mogła sobie sprawdzić. Ale Ty to masz rzeczywiście niskie!:huh:
Annie24 - witaj!:-D
sana - bardzo miło ze strony Twojego M, ale dla mnie wózek musi być też estetyczny, a nie tylko funkcjonalny.:sorry2: Jeżeli się nie sprawdzi, to kupię inny.:-p
agawa1 - czekamy na relacje i zdjęcie Kamilka!:biggrin2:

Pozdrawiam Was wszystkie

Hej
Ania31 - dużo zdrówka dla maluszka - pewnie przeżywa to że ładna pogoda - a on w domku chory:zawstydzona/y:
Anna_ajra - niebiesko niebieski:-) mi się podoba bo uwielbiam niebieski:tak:
Ale jeszcze go nie wnosiłam po schodach:sorry2: przy czym jak się zmieścił do szafy po złożeniu to ja sama nie wiem:laugh2:

Witam w ten piękny dzionek!!!:-)
Od razu człowiek lepiej funkcjonuje.W weekend przy okazji zakupu prezentu na 1-sze urodzinki dla synka koleżanki,wyoglądaliśmy z M wszystkie gadżety dla niemowlaczków i plany zakupów już są:happy:Największy kłopot zapowiada się z wózkiem:baffled:żeby był funkcjonalny,estetyczny i wytrzymały.
Jutro badanka mocz i morfologia a 27.09.(w moje urodzinki)wizyta i mam nadzieje w prezencie potwierdzenie płci maluszka;-)bo ostatnio siedział boczkiem
Dziękuje za miłe przywitanie Pozdrowienia dla wszystkich

Witam!

Anna ajra - niespodzianka się udała. Piotruś nie odstępuje dziadzia na krok. Aktualnie są na spacerku bo pogoda dziś znów dopisuje. Właściwie mama potrzebna jest do gotowania jedzonka i usypiania. Co do ciśnienia to ja również nigdy nie miałam z nim problemu ale podobno u kilku procent kobiet nadciśnienie po raz pierwszy pojawia się w ciąży więc lepiej chuchać na zimne. Moje zamówienie jest w trakcie realizacji więc mam nadzieję, że lada dzień również będę mogła kontrolować swoje ciśnienie.
Ania 31 - życzę dużo, dużo zdrówka dla najmłodszego synka, niech szybko zdrowieje:-) Co do spania to raczej nie narzekam choć dzisiejsza noc nie była najlepsza, najpierw dlugo nie mogłam zasnąc a potem często się budziłam.
dawna cloe - ja jak dość intensywnie żyję to czuję nogi i plecy....
Annie 24 - witaj wśród lutoweczek:-)

Dzieki za zyczenia powrotu do zdrowia dla synka
Ja powoli tez sie rozkładam katar ból głowy ale jakoś przetrzymam najgorsze ze jemu nic lepiej boje sie nocy i jego kaszlu narazie zbiliśmy temperaturę i zaczął się bawic
Zobaczymy jak bedzie jutro:baffled:mam nadzieje ze lepiej

Witam !!!
U nas wszystkich wszystko w porządku. :-)
o to obiecany Kamil trochę brudny bo na budowie.

A co do dzisiejszej wizyty u gina. Troszkę sie zmieniło zn termin na 22 luty :-) dzidzia rośnie i wszystko wporządku ale pan doktor powiedział że nie będzie na razie zgadywał co do płci wiec na razie nie wiem. Zdjęcia nie mam ale jutro zapisuje się na usg 4d :).
Poza tym jestem zdrowa, pogoda ładna budowlańcy budują ( na razie) a my jeździmy za oknami, drzwiami itd. A tu jeszcze tyle roboty

reklama
Hej Dziewczynki,
wpadłam tylko na chwilę się przywitać i chyba już dobrej nocki pożyczyć, bo kompletnie padam po pracy. Muszę iść się plackiem położyć, bo jestem za bardzo wymęczona.

Ania24- witaj u nas lutóweczko!!!
Agawa1- jaki przystojny mężczyzna!!! Zazdroszczę i nie mogłam się napatrzeć na Twojego małego Chłopca.

Pozdrawiam cieplutko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry