Ania31
Mamy lutowe'08
Ja tez własnie wstałam po południowej drzemce jakos troszke lepiej ale gardełko pobolewa mały nie dostał dzis temaperatury mam nadzieje ze to juz ostatki beda choroby i jakoś mnie kaszle
Myyszaaa wczoraj w nocy 3 godziny potrzebowałam na zbicie temperatury u Kubusia dopiero jak wzięłam go do siebie przytulił sie to zaczął sie pocić co chwile mnie całuje i mowi ze mnie kocha wiec stąd moje przeziebienie ale nie dać mu sie pocałować to bedzie mi płakał ze go nie kocham. Co chwile ciepłe picie dobrze ze tyle pije
Mniejmy nadzieje ze to koncówka
Pozdrawiam
Myyszaaa wczoraj w nocy 3 godziny potrzebowałam na zbicie temperatury u Kubusia dopiero jak wzięłam go do siebie przytulił sie to zaczął sie pocić co chwile mnie całuje i mowi ze mnie kocha wiec stąd moje przeziebienie ale nie dać mu sie pocałować to bedzie mi płakał ze go nie kocham. Co chwile ciepłe picie dobrze ze tyle pije

Mniejmy nadzieje ze to koncówka

Pozdrawiam
Jestem w szoku że tak jej to szybko idzie. Po lekarzu poszliśmy na plac zabaw a tam wyszalała się za wszystkie czasy więc pewnie dlatego
Oj kto wie czy i ja podobnej gafy bym nie palnęła Jeśłi chodzi o sprawy silnikowe to jestem totalna noga
Oby tylko stres nie wpłynął na twoje maleństwo
próbować się wykurować
No ale to już zupełnie inna bajka