reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:happy2:
Zapowiada się spokojny dzień relaksu mam nadzieję...:rolleyes:
Rejestrowałyście się może na stronie: nasza-klasa.pl - szukaj koleżanek i kolegów ze szkolnych lat :confused: Fajna sprawa!:yes:

Ania31
- współczuję...:hmm: Masz trzech wspaniałych chłopców, tylko ten czwarty, najstarszy coś nawala. Tak to jest... czasami dziecku prędzej przetłumaczysz niż dorosłemu. Dbaj o siebie i dzieci!:wink: Wyściskaj i ucałuj!
Annie24 - :-D
Ika_s - idź na zwolnienie!:dull: Stres i ciężka praca są Tobie nie potrzebne, a i tak masz 100% płatne. Niech spadają... :dry:
Jeśli chodzi o kłucie w brzuszku, to ja też tak mam. Czasem kuje mnie tak, jakbym miała kolkę po długim biegu i muszę usiąść, odsapnąć. Mam tak przeważnie po dłuższym spacerze (takim 45min.), ale i czasami po pójściu do toalety.:oo2:
Myślałam ostatnio o ruchach Twojej dzidzi... Z tego co pamiętam, to masz łożysko przodujące. Za pewne ono jest powodem. Jak mnie dzidzia kopie, to czuję to od strony mojego pępka, a nie od wewnątrz.:happy:
przyszlirodzice - moja szwagierka też musiała brać antybiotyk w ciąży (angina) i dzidziuś urodził się grubiutki i zdrowiutki.:biggrin2:
cloe - cieszę się, że wszystko ok!:-D
agawa1 - ja przez ostatnie dwa tygodnie też mam takie wrażenie, że trwam w I trymestrze...:baffled:
lileczka - :wink:
maritka - i Ty doczekasz się ruchów swoich skarbów!:yes::laugh2:
Myyszaaa - daj znać, co lekarz powiedział.;-)

Dużo zdrówka dziewczyny Wam wszystkim życzę!

reklama
wiecie, ja mam odwrotnie. wiktor ostatnio tak mi daje popalic ze praca to dla mnie odpoczynek, dlatego nie wybieram sie na zwolnienie w najblizszym czasie

Cześć dziewczynki ,pamiętacie mnie jeszcze? Ależ ja tęsknie za tym wątkiem...:-(
Jak tam się czują ciężarówki?Już nie mogę się doczekać,aż będziecie rozdwojone.
Już teraz ie mogę się napatrzeć na zdjęcia usg Waszych pociech,a co dopiero jak urodzicie i się pochwalicie...:-D
Ja staram się na nowo i mam nadzieję,że długo nie będę musiała czekać...:tak:
Buziam Was wszystkie!!!:-)
P.S.Pogłaskajcie brzusie ode mnie!!!:-D

Witaj kiniusia trzymam kciuki aby sie udało musisie udać:tak:
Anna_ajra no tak najstarszy a najgłupszy:-(niestety ciche dni muszą być niech sobie przemyśli co nieco

Pogoda paskudna co prawda nie pada ale jest wilgotno i mokro przynajmniej u mnie
Cieszę sie ze z małym juz lepiej bawi sie i dziś już wołał tak jak zawsze mięsio mi daj :-):tak:mały żarłok ale ja wole na jedzonko niż lekarstwa wydawać pieniądze
A no i przez te chorubsko nie pochwaliłam sie wam jaki torcik babcia upiekła Kubusiowi na 3 latka juz dołączam zdjecie(tylko data nie ta coś aparat mi ja przestawia:zawstydzona/y:)
pozdrawiam

Hej
Już mi lepiej - nie wiem jakim cudem :-) pewnie na wieczór znów będę umierać:tak:
Ania31
- śliczny torcik:sorry2: aż mi ślinka pociekła na myśl o czekoladzie :-D
Kiniusia - nie ma szans - sama podglądam na staraczkach co tam u Ciebie ;-) wysyłam wiesz te takie fluidki:sorry2:
kropecka - teoretycznie rozumiem - praktycznie zrozumiem gdzies tak koło maja, a jak tam przygotowania do wielkiego dnia ?? i czy Tipsy przeżyły?? :tak:
przyszlirodzice - spoko - ty to masz przygotowań a przygotowań nawet jeśli ci zostało 25 dni
anna_ajra - znalezione - ale za dużo Ani jest w Lubinie:-D
Ika_s - super, że czujesz się lepiej;-)

Pozdrawiam Myyyszaaa alias Ula

Myyszaaa na wieczór zawsze gorzej ale mniejmy nadzieje ze niedługo bedzie dobrze a co powiedział Ci lekarz:confused:

Tak Torcik był paluszki lizać Kubusiowi najlepiej smakowal słonik z lukru i różyczki:tak::-D
Mały wraca do zdrowia bo juz braci ustawia po kontach;-):tak::-Di rządzi pilotem od telewizora

No tak skąd ja to znam ja juz od 2dni wybieram sie do lekarza :-)narazie odłożyłam do piątku jeśli mały bedzie miał kaszel to dla świetego sumienia pojade na kontrole i przy okazji ze soba ale inhalacje z soli pomagaja i płukanie gardełka wiec mam nadzieje ze sie obejdzie

reklama
myszaaa, tipsy jeszcze robie 5 pazdziernika przed slubem. niestety wczoraj w pracy zahaczylam jednym i mi pekl :/ bardzo bolalo bo nawet z moim paznokciem pekl :/ dla mnie takie paznokcie sa za dlugie, po slubie zdejmuje tipsy i postaram sie zapuscic swoje ale nie dalej niz do opuszka.

dzisiaj zamowilam sobie wiazanke na slub

468.jpg

i umowilam fryzjera

buty slubne juz mi przyszly

350x220_57e.jpg

takze jeszcze mi zamowienie torta pozostalo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry