reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej Hej Hej…:-)
U mnie w Łowiczu pogoda przepiękna słoneczko świeci za oknem, aż na grzybki do lasu poszłam( a las mam za domkiem)
Dziewczyny czy wasze dzidziolki też tak nisko się ruszają jak u mnie, czy po prostu są jeszcze takie malutkie, że siedzą tak nisko, pamiętam że jak moja bratowa była w ciąży to jak ją dziecko kopało to dużo wyżej.

Ania31 piękny ten torcik z chęcią bym go skosztowała ale wiem czym to mi by zagroziło

Mam od początku straszną zgagę po słodyczach i staram się ich unikać no ale jak już zjem to mam na nią pewną metodę koleżanka mi podpowiedziała i działa.( dwa łyczki coca-coli) i po zgadze):-)

Kiniusia oczywiście że pamiętamy o Tobie a ja już tym bardziej bo kilka razy byłam w twojej sytuacji.

Anna24 wszystkiego NAJ NAJ NAJ

Pozdrawiam ANIA Łowicz

reklama
anna_ajra, pracuje na 1/2 etatu i w tym czasie wiktorem zajmuje sie moja mama
jesli chodzi o wage to z wiktorem przytylam cos kolo 13 kg i dluugo nie moglam zrzucic 4 kg :/
a jesli chodzi o kopanie to pewnie ze dzidzia jest jeszcze za mala zeby czuc ja jakos wyjatkowo wysoko, wszystko zalezy gdzie jest dno macicy a ono sie przesuwa z wiekiem ciazy do gory i wtedy wyzej czuc ruchy. ja juz teraz czuje w roznych miejscach, na dole i na gorze macicy :)

Hej dziewczyny Ja dziś nie przytomna Moje dziecko wstało po szóstej i jak dotąd nie zamierza zrobić sobie drzemki:sick: No nic byle do wieczora:sick:
Anna ajra ja licze że tym razem też zrzucę Na razie nie biorę pod uwagę innej opcji:szok: Nie dość że jestem żyrafa to jeszcze grubaska... o nie to wyglądałabym jak king kong:szok::szok::no:
Annie 24 wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin:tak:
Co u ciebie słychać? jak tam fasolka ? Odezwij się kochana:tak:
Kropecka ach gdybym to ja miała pracę na pół etatu:happy2: Czasem mam wrażenie że dziczeje w domu :-(
Łowiczanko jak mały mnie kopnie to też czuje tylko pod pępkiem Pewnie tam mu najciaśniej:happy2:jak tam grzybki? Ze mnie rzadna grzybiara ale jak chodzę ( i podpinam się pod zbieracza;-)) to mi sie nawet podoba:tak:

o tak pozazdrościć kropecce pracy ja tez bym chciała tęskono mi za nia ale co tam w styczniu zaczna sie pity to nadrobie przynajmniej przez kilka miesiecy poczuje sie jak w pracy tylko ze bedzie dzidzia i nie wiem kiedy to bede robiła:confused::sorry2:
Pozdrawiam

Kropecka- jak tam stresior juz jest bo ja juz mam nie lada stresa:P tez jeszcze do zamowienia został nam tort w sobote konczymy kursy obraczki juz sa buty i dodatki wiazanka tez wiec jakos sie prawie udalo wszystko zalatwic

Pozdrawaim wszystkie mamusie:)

ps. 10 ide na kolejne usg wic pochwale sie moim dzieciolkiem jak myslicie bedzie juz widac czy chlopak czy dziewczyna to bdzie 20 tydzien juz albo dopiero:(

jak się dobrze ułoży to będzie widać :)

a co do stresu to trochę jest aczkolwiek jakoś to nie jest dla mnie takie super wyjątkowe wydarzenie. jesteśmy razem prawie 7 lat, mam 1 dziecko, drugie w drodze, 4 lata mieszkamy razem dlatego slub raczej niewiele zmieni :)

a co do pracy to zamierzam do oporu pracowac, az pewnego dnia sie nie dotocze :) serio, juz teraz chodze jak pokraka tak mi brzuh wysadzilo :)

Cześć Wam !!!
kiniusia co to za pytanie czy pamiętamy - Jasne że tak!!! Trzymam kciuki za staranka:-)
Annie 24 wszystkiego Naj Naj z okazji urodzin!!!
kropecka butki prześliczne, wiązanka tez normalnie doczekać się nie mogę aż się pokarzesz. :tak::tak::tak:
Ania 31 torcik cudo.Że też ja nie mam takich zdolności!!
Ika_s wiesz można przytyć 30 kg pod warunkiem że się je od razu zrzuci:-) no nie:tak:W innym wypadku - nie ma nawet takiej mowy:no::wściekła/y: Ja to bym ważyła ponad 100 jakbym przytyła 30. Mój gin by mnie chyba ukatrupił z mężem i sobą na czele. Nawet nie chce o tym myśleć!!!:baffled:biggrin.gif:no::wściekła/y::szok:Na[/url] szczęście nie głodze się jem wszystko i nie tyje. Całe szczęście!!!:tak:Ale ja zawsze byłam inna - pod względem psychhicznym pewnie też:-):tak:;-)

U nas pogoda była mniej pochhmurna niż słoneczna. Cieplutko, budowlańcy jutro mają kominy murować. Więc muszę się udać na miejsce. A wczoraj nie pisałam - okno balkonowe wymurowali 40 cm mniejsze niż miało być. Na szczęście moje oko to wyłapało i dziś poprawili. Uchhh jak ja już się znam na budowaniu :-):tak:;-)

Całuje Was mocno dziewczynki.
Dobrej nocki życzę

witam z rana
Pogoda jak zwykle paskudna ale wczoraj było nawet słonko posiedzielismy z Kubusiem na dworku
Wczoraj M wrócił z pracy i poskarzyłam mu sie na jego mamusie ze nie odpowiedziała czesc do Kuby choc ja wołał chyba ze 3 razy jedza powiedziała ze go zabrałam z dworu jak ja tylko zobaczyłam:wściekła/y::no:wiecie co stwierdziła ze nie jestem odpowiednia kobieta dla niego:shocked2: po 11 latach małżeństwa z trójka dzieci niedługo z czworka gdzie ja poswieciałam sie zyciu rodzinie piore sprzatam gotuje ale mi wredota ciśnienie podniosła wczoraj M powiedział ze on nie narzeka i to on ze mna zyje a nie ona ze obiad zawsze jest dzieci dopilnowane uczą sie świetnie.Powiedziała swojemu M ze nie chce jej widzieć na chrzcinach ani zadnym innym rodzinnym spotkaniu u mnie w domu nic nie odpowiedział.
To sie wygadałam

reklama
Właśnie się Aniu31 zastanawiałam gdzie te teściowe - z tych opowiadań - bo w sumie żadna jeszcze na teściową nie narzeka i już myślałam że one po prostu jak dinozaury - znikneły:cool2::sorry2: Brak słów komentarza:wściekła/y: Ale takie kobiety to zawsze się znajdą:zawstydzona/y:
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry