L
lowiczanka78
Gość
Hej Hej Hej…:-)
U mnie w Łowiczu pogoda przepiękna słoneczko świeci za oknem, aż na grzybki do lasu poszłam( a las mam za domkiem)
Dziewczyny czy wasze dzidziolki też tak nisko się ruszają jak u mnie, czy po prostu są jeszcze takie malutkie, że siedzą tak nisko, pamiętam że jak moja bratowa była w ciąży to jak ją dziecko kopało to dużo wyżej.
Ania31 piękny ten torcik z chęcią bym go skosztowała ale wiem czym to mi by zagroziło
Mam od początku straszną zgagę po słodyczach i staram się ich unikać no ale jak już zjem to mam na nią pewną metodę koleżanka mi podpowiedziała i działa.( dwa łyczki coca-coli) i po zgadze):-)
Kiniusia oczywiście że pamiętamy o Tobie a ja już tym bardziej bo kilka razy byłam w twojej sytuacji.
Anna24 wszystkiego NAJ NAJ NAJ
Pozdrawiam ANIA Łowicz
U mnie w Łowiczu pogoda przepiękna słoneczko świeci za oknem, aż na grzybki do lasu poszłam( a las mam za domkiem)
Dziewczyny czy wasze dzidziolki też tak nisko się ruszają jak u mnie, czy po prostu są jeszcze takie malutkie, że siedzą tak nisko, pamiętam że jak moja bratowa była w ciąży to jak ją dziecko kopało to dużo wyżej.
Ania31 piękny ten torcik z chęcią bym go skosztowała ale wiem czym to mi by zagroziło
Mam od początku straszną zgagę po słodyczach i staram się ich unikać no ale jak już zjem to mam na nią pewną metodę koleżanka mi podpowiedziała i działa.( dwa łyczki coca-coli) i po zgadze):-)
Kiniusia oczywiście że pamiętamy o Tobie a ja już tym bardziej bo kilka razy byłam w twojej sytuacji.
Anna24 wszystkiego NAJ NAJ NAJ
Pozdrawiam ANIA Łowicz
Nie dość że jestem żyrafa to jeszcze grubaska... o nie to wyglądałabym jak king kong

Czasem mam wrażenie że dziczeje w domu :-(

Ja to bym ważyła ponad 100 jakbym przytyła 30. Mój gin by mnie chyba ukatrupił z mężem i sobą na czele. Nawet nie chce o tym myśleć!!!
biggrin.gif
po 11 latach małżeństwa z trójka dzieci niedługo z czworka gdzie ja poswieciałam sie zyciu rodzinie piore sprzatam gotuje ale mi wredota ciśnienie podniosła wczoraj M powiedział ze on nie narzeka i to on ze mna zyje a nie ona ze obiad zawsze jest dzieci dopilnowane uczą sie świetnie.Powiedziała swojemu M ze nie chce jej widzieć na chrzcinach ani zadnym innym rodzinnym spotkaniu u mnie w domu nic nie odpowiedział.