reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
tak, widziałam ten wózek, raz w sklepie gdzie dosłownie "rozłożyłam"go na czesci i drugim razem w praktyce, tzn.z maluszkiem w środku:tak: jedyne do czego mialam obawy to szerokosc gondolki ale po zmierzeniu okazało sie ze wbrew moim obawom nie jest 30 a 35 cm szer:tak:
co do sytuacji z serii ciązowych perypetii - zdazyło mi sie w kolejce do mies i wedlin, ze sprzedawczyni poprosiła mnie z końca na początek kolejki, co mnie zakoczyło nie powiem, a tak to stoje, ale pocieszam sie ze gorzej niz przed świetami to juz raczej w sklepach nie bedzie;-)

Hej,
mam dziś problemy z liveboxem TP SA- rozłącza mi co 4 min. internet i się wiesza i najprawdopodobniej pojadę wieczorem wymienić tę ... skrzynkę!!!

anna_ajra - w piątek mam wizytę, to nie wiem czy przez brzuch mi oceni ułożenie dziecka, ale jeżeli nie, to przynajmniej powie kiedy mamy usg. Jutro też idę na badanka i wyniki też odbiorę w piątek.

ladna.ex.panna- mnie też podoba się ten bolder beżowy w kwiatki, albo cały beżowy. A lekki on jest? My też dopiero w marcu zakupimy wózeczek. A fotelik chcesz do niego wpinać czy kupujecie jakiś innej firmy?

kropecka- dobrze, że ta wizyta udana.Odetchnęłam z ulgą. Trzymamy jeszcze kciuki za USG Olusia i możesz rodzić.
Lista bardzo mi się podoba.

patrysia- brzuszek ładny, no i tak szybko urodzona dziewczynka, o której piszesz. ale bym tak chciała.

Ja dziś mam pierwszy postęp. Zapakowałam sobie w oddzielne torebki rzeczy dla Marysi do szpitala (czyt. ubranka) i okazało się, że nie mam tylko pajacyka na wyjście, bo sobie wymysliłam, że ma być ecri. Może jeszcze coś uda mi się kupić do czasu porodu.
Kupiłam też w aptece te gacie poporodowe, ale do głowy mi nie przyszło sprawdzać rozmiar i do domu przyniosłam S-kę. Z moim tyłkiem, to mogę zapomnieć, że w nie wejdę. Gacie w śmietnik, bo nie pasują nawet na ścierkę do mycia kuwety, a ja muszę kupić nowe, większe.
w tym tempie do lutego część rzeczy zapakuję.
A jak ze stanikami do karmienia? Trafiłyście jakieś fajne, bo ja oglądam same takie miękkie szmatki. Nie mogę się na nic zdecydować.

Pozdrawiam ciepluteńko. Aha- boli mnie brzuch trochę, ale to jeszcze chyba nie poród.

Ale jestem szczęśliwa.... :-)dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i będę mogła teraz więcej czasu spędzac na babyboom!!!!!!!!!!!! :-)Tylko mój mężczyzna jakiś podejrzliwy, czy zazdrosny, sama nie wiem jak to nazwac, wszystko chce wiedziec o czym tu się piszę. Ale i tak go kocham, bo przez całą ciążę jest dla mnie taki kochany i we wszystkim mi pomaga. Wczoraj dostałam od niego bukiecik czerwonych tulipanków:-). Nie macie chyba nic przeciwko temu że na początku będę pisac tak bezosobowo ale nie pamiętam jeszcze waszych loginów i strasznie szybko piszecie, ja nie nadążam z czytaniem:blink:,co dopiero z zapamiętanie co kto napisał. koleżanko wózek też mi się podoba, ale nie wiem dlaczego nie jestem przekonana do trzech kółek. My zastanawiamy się nad wózkiem z chicco CHICCO ENJOY TRIO DISCOVERY HIT CENA NA ALLEGRO (289066665) - Aukcje internetowe Allegro,
ja juz bym chciała go miec ale te głupie przesądy. Może któraś z was miała ten wózek i może coś o nim powiedziec. Łóżeczko już mam, ale jeszcze nie złożone:-D. Jak myślicie jak mi do tej pory nie wyszły rozstępy, to mogą jeszcze wyjśc, czy już raczej nie?? Bo przestałam używac kremu na rozstępy w tamtym tygodniu bo mi uczulenie wyszło i teraz smaruje się balsamem nawilżającym z dove.

kropecka właśnie extra stronka jestem za

ja herbatki nie kupuje jakos z Kuba miałam tyle pokarmu ze nie potrzebowałam poczekam zobacze piłam tylko meliske kawe zbożowa i koperkowa

a ja sobie pospałam jakaś nie dozycia jestem a teraz bede jał bo głód mi doskwiera znowu

Witam
Mnie to kurcze jakis zly humor od wczoraj trzyma :dry: jestem troche zazdrosna ze szwagierka choc to taki mamicycek juz sobie poradzila a ja dalej :-( choc nie powinnam ale taka moja natura... ale dobra wkoncu i ja kiedys urodze szkraba :-)
Ania31 - glod powiadasz :confused: mnie to meczy caly czas :sorry2:
MAGDALENKA 27 - mam andzieje ze bedziesz z nami tutaj czesciej przesiadywac a Twoj M nie bedzie sie zloscil :-D ja jeszcze nie dostalam bez okazji od mojego M kwiatow :wściekła/y::no: ehh
Ika_s - jeden rozstep :szok::shocked2: :confused: u lala mnie to juz ich dosc sporo sie pojawilo sa male ale mimo tego je widac :dry: ale nie bede kupowala specjalnego stanika do karmienia i tak moje wygladaja na namioty wiec nie bede sobie jeszcze psula nastroju szukaniem duuuuzych rozmiarow i denerwowaniem sie :tak::blink:
anna_ajra - dziekuje :-D wlasnie na szczescie :dry:;-)
Zytka - no jak juz widzialam zdjeica malej bo moj M ma na kom to tak mi sie zachcialo zobaczyc mojego synusia ... ahhh rozmarzylam sie troche ;-):-p:-D
ale ciekawe ktora z nas urodzi pierwsza :confused::cool2:

kurde nie dziala mi nasza-klasa a chcialam sobie tam usiasc i zaplanowac spotkanie klasowe :-D ale nici z tego a poza tym to nie ma znow co robic. juz sie nie moge doczekac kiedy urodze bo przynajmniej przybedzie mi zajecia :-) ale z mezem szwagierki skladalismy lozeczko dzisiaj no i byla chetna klientka na zakup mojej sukni slubnej wiec przymierzala ale znac mi da dopiero jak przymierzy wszystkie - cos mi sie wydaje ze tego znaku nie bedzie ale coz... :sorry2:

reklama
Magdalena, jeśli chodzi o rozstępy to mogą się pojawić nawet w ostatnich dniach ciąży.

Patrysia, czemu jest ci przykro że jeszcze nie urodziłaś. Przecież synek jest jeszcze niedonoszony, jakbyś teraz urodziła to byłby wcześniak, mogłabyś mieć problemy zdrowotne z synkiem. To dobrze że dalej jesteś w ciąży.

A nasza-klasa nie działa bo przenoszą wszystko na inne serwery, żeby to szybciej chodziło wszystko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry