Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jedyne do czego mialam obawy to szerokosc gondolki ale po zmierzeniu okazało sie ze wbrew moim obawom nie jest 30 a 35 cm szer
,co dopiero z zapamiętanie co kto napisał. koleżanko wózek też mi się podoba, ale nie wiem dlaczego nie jestem przekonana do trzech kółek. My zastanawiamy się nad wózkiem z chicco CHICCO ENJOY TRIO DISCOVERY HIT CENA NA ALLEGRO (289066665) - Aukcje internetowe Allegro,
. Jak myślicie jak mi do tej pory nie wyszły rozstępy, to mogą jeszcze wyjśc, czy już raczej nie?? Bo przestałam używac kremu na rozstępy w tamtym tygodniu bo mi uczulenie wyszło i teraz smaruje się balsamem nawilżającym z dove.
jestem troche zazdrosna ze szwagierka choc to taki mamicycek juz sobie poradzila a ja dalej :-( choc nie powinnam ale taka moja natura... ale dobra wkoncu i ja kiedys urodze szkraba :-)
mnie to meczy caly czas 
ja jeszcze nie dostalam bez okazji od mojego M kwiatow 
ehh
u lala mnie to juz ich dosc sporo sie pojawilo sa male ale mimo tego je widac
ale nie bede kupowala specjalnego stanika do karmienia i tak moje wygladaja na namioty wiec nie bede sobie jeszcze psula nastroju szukaniem duuuuzych rozmiarow i denerwowaniem sie 

wlasnie na szczescie
;-)

ale nici z tego a poza tym to nie ma znow co robic. juz sie nie moge doczekac kiedy urodze bo przynajmniej przybedzie mi zajecia :-) ale z mezem szwagierki skladalismy lozeczko dzisiaj no i byla chetna klientka na zakup mojej sukni slubnej wiec przymierzala ale znac mi da dopiero jak przymierzy wszystkie - cos mi sie wydaje ze tego znaku nie bedzie ale coz...