Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jedyne do czego mialam obawy to szerokosc gondolki ale po zmierzeniu okazało sie ze wbrew moim obawom nie jest 30 a 35 cm szer
,co dopiero z zapamiętanie co kto napisał. koleżanko wózek też mi się podoba, ale nie wiem dlaczego nie jestem przekonana do trzech kółek. My zastanawiamy się nad wózkiem z chicco CHICCO ENJOY TRIO DISCOVERY HIT CENA NA ALLEGRO (289066665) - Aukcje internetowe Allegro,
. Jak myślicie jak mi do tej pory nie wyszły rozstępy, to mogą jeszcze wyjśc, czy już raczej nie?? Bo przestałam używac kremu na rozstępy w tamtym tygodniu bo mi uczulenie wyszło i teraz smaruje się balsamem nawilżającym z dove.
jestem troche zazdrosna ze szwagierka choc to taki mamicycek juz sobie poradzila a ja dalej :-( choc nie powinnam ale taka moja natura... ale dobra wkoncu i ja kiedys urodze szkraba :-)
mnie to meczy caly czas 
ja jeszcze nie dostalam bez okazji od mojego M kwiatow 
ehh
u lala mnie to juz ich dosc sporo sie pojawilo sa male ale mimo tego je widac
ale nie bede kupowala specjalnego stanika do karmienia i tak moje wygladaja na namioty wiec nie bede sobie jeszcze psula nastroju szukaniem duuuuzych rozmiarow i denerwowaniem sie 

wlasnie na szczescie
;-)

ale nici z tego a poza tym to nie ma znow co robic. juz sie nie moge doczekac kiedy urodze bo przynajmniej przybedzie mi zajecia :-) ale z mezem szwagierki skladalismy lozeczko dzisiaj no i byla chetna klientka na zakup mojej sukni slubnej wiec przymierzala ale znac mi da dopiero jak przymierzy wszystkie - cos mi sie wydaje ze tego znaku nie bedzie ale coz...