reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Witam
Ja sobie pospalam i od razu lepiej sie czuje :-D
Ania31 - no wlasnie ciekawe ktora z nas pierwsza sie rozdwoi :-)
Myyszaaa - ja mam takiego rodzinnego do ktorego kiedys chodzilam jak bylam malutka a teraz korzysta z jego uslug moje rodzenstwo :-) wiec o niego sie nie martwie :tak: tez rodze z mezem a przynajmniej chce :happy2: a co do pokoju to musze sie zorientowac jak to u nas stoi :blink:
Paty36 - mam nadzieje ze nabierze ochoty Twoje malenstwo na odwrocenie sie ;-)
Zytka - aaaaaaaaaaaaaaaaa to jestes lepszejsza :-p
aggy - kochana - wiem jak cierpisz ale pouklada Ci sie zobaczysz trzymam za Ciebie kciuki i goraco sciskam
Najka - u mnie lekarz powiedzial ze i synus juz ma nisko glowke a szyjka dalej sie skracala bo nie bralam tego fenoterolu bo mi sie skonczyl teraz znow biore zeby zapobiec wczesnemu porodowi. Byle do 38 :-D

za chwile spodziewam sie gosci wiec dzis bede miala co robic po spacerku troche sie zmeczylam ale to swieze powietrze dobrze na mnie podzialalo :happy2:

Hej! U mnie dziś dzień pod znakiem prasowania. Trochę mi się zeszło ale przynajmniej mam to z głowy. Na spacerki z Piotrusiem wychodzi dziadzio więc mam trochę więcej czasu.

Aggy - bardzo mi przykro z powodu Twojej siostrzyczki, trzymaj się kochana...
Myszaaa - u nas nie mam niestety zbyt dużego wyboru jeśli chodzi o pediatrę, chodzimy z Piotrusiem do wojskowego pediatry, z którego jestem bardzo zadowolona. Niestety przyjmuje tylko 2 razy w tyg a czasem w ogóle go nie ma...:-(
Zytka - rodzę z mężem w Pile, opłata za poród rodzinny 100zł.
Kropecka - jak co roku wesprzemy fundację Owsiaka.
Patrysia - jeszcze przede mną urodzisz:-D! A może tak umówmy się na 25 stycznia!? Ten termin bardzo mi pasuje!
Najka, Anna ajra, - :-)
Agawa - dziś już pewnie nie zezwoliłaś pospać swojemu Miśkowi?
Pozdrawiam

Gosia78 - jasne - lekarz mi powiedzial ze mam urodzic do 25 stycznia wiec jak co to sie zgadamy hihi ;-):-p:-D

mi juz znajome poszly :-( ale zaraz chyba ide spac bo znowu jakas spiaca jestem :dry: no a jutro przyjezdza juz szwagierka do domu z mala Olenka - wczoraj bylam ja odwiedzic w szpitalu - z tej amlej to taki grubasek takie paple ma :tak: i od jutra sie zacznie plakanie w domku :baffled::szok:

kropecka hmm :hmm: niestety tak :-(:wściekła/y::no: co nas z mezem bardzo zdenerwowalo bo mieli po slubie sie wyprowadzic ale ze moja szwagierka mimo tego ze idzie jej 27 lat w tym roku to taki mami cycek :wściekła/y: no i nas wyrolowali dlatego musimy sie cis w 3 rodziny na 3 pokojach - z mezem staramy sie szukac czegos ale jak narazie to na nic nie trafilismy choc kumpel z roboty od mojego M ma zamiar wynajmowac mieszkanie m3 z odstepnym 100 zl i czynszem 250 zl nie liczac dodatkowych oplat - ale byloby fajnie gdyby sie udalo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry