reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

HA wiedziałam, ze kropecka ma proród tuz tuz;-)
pamietacie jak pisała ze ma śluz zabarwiony krwią jakies 2 dni temu, wg mojego gina po czyms takim poród miałby nastapic w ciagu 48 h i jest:tak:
oby jego przewidywania co do mnie były równie trafione:tak: :-)

reklama
Ale wiezli juz kropecke na porodówke, wiec wiadomo:-D:-)
Marcelinka to chyba faktycznie od PATY36 - poza tym nie odzywała sie ostatnio:tak::confused::-D

widze ze znow mamy kolejengo maluszka ciekawe jak tam kropecka.
Mnie dopadl starszny bol bioder i miednicy normalnie mam wrazenie ze zaarz sie rozsypie tesciowa mowi ze chyab zaczynam sie rozwierac ale bolis ttrasznie ze siedziec nie moge nawet:(

No proszę, mamy kolejnego lutowego Maluszka!
A mnie brzucho dziś twardnieje jakby bardziej, coś tam ewidentnie się dzieje. Ostatnie dzień antybiotyku, może więc mała wyczuła sytuację i za 2 dni zrobi niespodziankę, rodząc się w terminie.

anna_ajra - no ja właśnie kończę leczenie, wczoraj pani doktor powiedziała mi, że mam nadwrażliwość płuc i podobnie jak w zeszłym roku, może mnie kaszel męczyć jeszcze długo. Mam nadzieję, ze sobie radzicie - czekamy na fotki! (zwłaszcza dla tych nieautoryzowanych Lutóweczek, co nie mają dostępu do tajnych wątków...)

No to Kropecka bedzie chyba nastepna. Trzymam kciuki aby wszystko z Olkiem bylo ok.
Mysza
- rowniez "zawinelam" mojemu dzidziusiowi termometr- wlasnie sie zatrzymal na granicy 37 stopni, jesli bedzie 37,2 to biore paracetamol.
Przyszlirodzice- rowniez mam straszne bole bioder, a lewe to juz mi na rwe kulszowa zakrawa:szok: W nocy spie ok. 1 godzine i musze wstac polazic chwilke bo bol jest tak dokuczliwy, ze koniec:errr::growl:Jakby w nocy cie zlapalo sprobuj z poduszka miedzy nogami spac- mi to pomagalo dopoki nie zaczela sie rwa.
Pani w szpitalu kazala mi zaznaczac czy dziecko sie rusza- 10 razy- jesli nie to mam dzwonic do szpitala. Sek w tym ze groszek rusza mi sie ze 100 razy i do tego tak mocno ze nie wiem co sie dzieje czasem. Od 2 dni nie wiem czy on mi sie wciska juz w kanal, czy co ale az podskakuje ( tak mnie kluje na dole, albo szczypie- niewiem jak to okreslic, ale to prawie na samym dole) I tu wlasnie chce sie was zapytac czy tez tak macie- czy to wciskanie sie w kanal, czy moze jakies skurcze, bo juz zglupialam:confused::baffled:

Ania_ajra fajnie, że jesteś z powrotem :-D
Kropecka trzymam kciuki za ciebie i Olka!
Ładna.ex.panna ja też to ćwiczenie robię, jak mnie nachodzą wątpliwości :happy2:

Przyszlirodzice na zmianę lekarza trochę późno, ale może warto wysupłać te parę groszy i tylko raz pójść prywatnie do jakiegoś bardzo dobrego gina, żeby się upewnić, że dziadzio dobrze przez trąbkę rozeznał sytuację???? :nerd:
zaczęły mnie brodawki boleć :sorry2:pewnie ciąg dalszy rozwierania - I hope so

obmyślam scenariusze, co będę robić jak mi się w nocy skurcze zaczną - jestem spakowana, wszystko gotowe, nawet jak się za ubieranie łóżeczka złapię, ile mi zajmie? pół godziny?? to może być najdłuższa noc mojego życia :szok: wątpie, żebym na czytaniu się skupiła, więc:
pomysł nr 1 to kupić kilka filmów sensacyjnych na dvd
pomysł nr 2 to rozpakować walizkę i znowu się pakować :-p
dziewczyny, jakie wy macie pomysły na taką ewentualność????

od razu zaznaczam, że robienie m kanapek do pracy i prasowanie mu koszul, jak to sugerowały położne w szkole, odpada w moim przypadku :-D :happy2:

reklama
Ika s moje wędrówki po schodach też niewiele daja Tzn ja padam na twarz ( żeby nie powiedzieć gorzej) a dzidzia nawet nie chce skurczów nieregularnych wywołać :dry:
Mysza moje treż spokojne mój M zaczyna panikować czy aby czekanie do 10.02 nie będzie za późno Tłumacze chłopinie ze skoro KTG wychodzi idealne a jutro idziemy do gina więc też dowiem sie co i jak przede wszyskim jak sie "trzymam" skoro jednak dzidziusiowi nidc nie jest to nie ma co siac paniki ale przy jego nastawienu i mnie zaczynaj przypominac się historie które kiedyś sie zasłyszało a teraz odnosze do siebie:baffled::dry:
Czy juz potwiedziła sie mam MARCELINKI? i mnie sie wydaje że to Paty :tak:
Rekinasia uwierz mi jak już sie zacznie będziesz przede wszystkim wsłuchana w rytm własnego ciała Mnie przynajmniej nie było w głowie filmów oglądac a juz na pewno torbę rozpakowywać:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry