reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Rekinasia- a ty miałaś już jakieś skurcze przepowiadające, bo ja na razie żadnych możliwe żeby szyjka się rozwierała bez skurczy? Może ja ich nie wyczuwam albo nie zwracam na nie uwagi:baffled::baffled:. Ja mam nadzieję że mnie skurcze nie złapią w środku nocy i nie będę musiała w nocy jechac do szpitala, bo nie fajnie wtedy wyglądam:dry::dry:, jeżeli to będzie noc to zamiast oglądac filmy będę pewnie stała w łazience i prostowała włosy:-D:-D:-D i albo wpadnę w panikę albo będę miała napad śmiechu:-D

reklama
Cloe tego wsłuchiwania się najbardziej obawiam, moja babcia tak się wsłuchiwała, że pewnego dnia postanowiła nie wstawać z łóżka i tak już została :baffled: wolałabym czymś odwrócić uwagę, bo każda minuta będzie mi się dłużyć jak spagetti, przynajmniej teraz mi się tak wydaje, a jak będzie naprawdę, to dam wam znać :confused:

Magdalena, w niedzielę takie malutkie miałam, zaczęło się od biegunki, potem brodawka mnie bolała (tak jak dzisiaj) a w kinie właśnie mialam taki lekki ból krzyża (jak bywa przy okresie) i czułam, że mi się trochę kurczy dół brzucha, ale nie tak jak przy okresie, tylko tak, jak w jelitach nieraz, że coś tam się napina, niby coś jak kolka a poniedziałek gin potwierdziła, że mam małe rozwarcie, na 1 cm i skróconą szyjkę

czytam te różne stronki, które wrzuciłyście o karmieniu piersią i jestem zdołowana :-(wypisałam sobie te rzeczy, które mogę jeść i zajęły mi max 10 linijek w notesie :baffled: poza tym, każdy pisze co innego, jedni, że trzeba białko, warzywa, rośliny strączowe, inni, że brokuły nie, strączkowe nie, nabiał nie i wychodzi, że właściwie to ryż z kurczakiem i rosół na okrągło a na deser jabłko :no:

od ZytkaDzisiaj w samo południe urodziłam Marcelinkę:)3340,53 cm. Jest cudowna :-)

Gratulacje Zytka!!!!!!!!!!!!!!!!

Mysz w tajnym wątku jest Zytki telefon :-) I po numerze zajarzyłam.

Kropeckatrzymam kciuki.!!!!!

A ja umieram, rano jak pisałam było wszystko ok ale od południa nie wychodzę z wc.:-( Na zmianę w 2 strony i brzuch mnie boli. :-( Juz mam tego dość. :wściekła/y:

Agawa może to oznaki postępu i za chwilę się rozdwoisz? :-)
Magdalena, tak czytałam to i właśnie ta stronka mówi coś wręcz odwrotnego niż wszystkie inne :baffled: ale rozmawiałam też z karmiącymi mamami i mówiły, że najgorsze pierwsze trzy tygodnie, potem się testuje różne kombinacje pokarmowe, bo różne dzieciaczki różnie reagują :happy2:

Zytka super, gratuluję Marcelinki!!!!! :-D

:-):-):-) WITAM !!!!!!

kropecka no widzisz i na ciebie przyszla kolej , powodzenia, trzymaj sie dzielnie !!!!!!!Paulineczka - tez mnie kluje juz ze wszystkich stron, ale to nie skurcze.

dawna cloe tez mam mokra bielizne ale mam nadzieje ze to nie wody. Na szczescie jutro wizyta , zobacze co powie lekarz:tak::tak:Czy sie cos dzieje czy nie???:baffled:

No to mamy nastepna mamusie rozdwojona,,ZYTKA WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Za niedlugo malutko nas tu zostanie.:-(

pozdrawiam mamusie:-D:-D:-D

Kropecka urodziła - taka wiadomość jest na majówkach 2006. Pozdrawiam was i trzymam kciuki za te nadal w dwupaku:

MARTUSIA URODZIŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEST SZCZĘŚLIWA, ALE BARDZO ZMĘCZONA. :-):-):-):-):-):-):-):-)
Na pewno jak wróci do domku to napisze wszystko dokładnie. Oluś jest większy niż Wiktorek. Urodziła siłami natury :tak:

GRATULACJE I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU !!!!!

dziewczyny ratujcie!!!!!!
wczoraj bardzo opadl mi brzuch i w nocy zaczol mnie strasznie bolec....taki bol jak w trakcie okresu...ale bardzo silny...caly czas mnie strasznie boli, nie moge spac...zjadlam nospe ale mi nic nie pomga, troche lepiej jest tylko jak jestem w pozycji siedzacej... myslicie ze to juz bole takie przedporodowe???? BLAGAM ODPISZICIE SZYBCIUTKO......niewiem co robic...:-(:-(:-(

reklama
madziulka to moze byc to:) ale spokojnie pakuj torbe wez soebie ciepla kapiel i polez jeszcze troszke nie ma co panikowac bedzie dobrze wiem latwo mi pisac bo ja sama bede panikowac:P ale zdaje mi sie ze niedlugo juz bedziesz rozdwojona powodzenia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry