Witam
Miłek śpi Kamil z tatą pojechali do dziadka więc korzystam z okazji i jestem na bb.
Ania ajra jak to nikt ?? ja tęskniłam. :-) Co do plamienia przy Kamilu ustało mi pod koniec 6tego tygodnia. Jak bedzie teraz nie mam pojęcia :-).Choć wczoraj podczas karmienia tak mnie bolał brzuch że myślałam że wykituję i nawet do toalety nie mogłam iść.

Co do szczepień to my decydujemy się na skojarzone zreszta Kamil też je miał. Dlaczego?? A dlatego że jest mniej wkuć. Przy pierwszym szczepieniu to jeszcze spoko ale gorzej później jak dziecko jest bardziej świadome. Kamil miał skojarzoną a i tak sie zanosił od płaczu. NIe wyobrażam sobie że jest kuty np 3 razy.

Na razie nie decydujemy się na pneumokoki - za duży koszt. Teraz to MIśka tylko zaszczepimy i jak pójdzie do przedszkola nie przyniesie tego dziadostwa. Jest jeszcze szczepionka przeciwko roto wirusom - tym od grypy żołądkowej ale koszt to jakies 270 zł za sztuke a trzebe ich chyba 2 cy 3 więc odpada. :-(
Cloejak ja Cię rozumiem!!! Pod każdym względem przeżywam dosłownie to samo co ty!!!:-(Dziś zważyłam Miłka na wadze domowej z taką nakładką wyszło 3800 pytanie czy ważył mniej, czy przybrał?? teoretycznie mógł spaść do 3600- 10 % a jest więcej. Ale tez od czasu do czasu dokarmiam z tym że w 99 % ulewa to co dodatkowo zje. A zjada różnie czasem 30 czasem 10 ml. Problem z tymi piep....i sutkami. Nie może złapac prawej piersi która na dodatek jest większa i więcej mleka w niej jest i to chyba najbardziej mnie stresuje. A poza tym staram sie nei poddawać.
Tej nocy Miłek zasnął o 7 wspomogłam flachą i spał do....1:30:-(O 12 obudziłam się miałam tak twarde piersi że myśłałam że eksplodują. Ale mój syn wybrał sen. Przebieranie, rozbieranie nie pomogło nic a nic. Spał szelma. Więc odciągłam pokarm z tej piersi. O 1:30 Miłek się obudził dałam lewą i prawą i spał tak do 6:30 kiedy to go Kamil obudził. Zresztą Miłek lekko śpi ale nie w ramionach mamy :-)
Przyszlirodzice Ogromne gratulacje i całuski dla Amelki !!!!
Mysz dzis miała próbę oksy i nic nie wyszło. Czeka na rozwarcie. A ciśnienie nadal jej szaleje :-(
mój młody tez ma potówki ale doszłam od czego- poducha bo na niej karmię i teraz nie wiem co mam zrobić. A w samych rękachh nie utrzymam Miłka za duży :-)