no przecież juz napisałam!!!!No to jak z tymi szczepionkami?
Na jakie szczepienia się zdecydowałyście (zwykłe, czy te skojarzone), no i dlaczego właśnie takie???![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no przecież juz napisałam!!!!No to jak z tymi szczepionkami?
Na jakie szczepienia się zdecydowałyście (zwykłe, czy te skojarzone), no i dlaczego właśnie takie???![]()
dziewczyny a jak wasz powrót do formy po ciązy
kilogramy lecą w dół same czy jakos pomagacie;-)
ja po porodzie straciłam 10 kg, teraz jeszcze troche ponad drugie tyle
licze na to ze karmienie piersią wyciaga - bez wzgledu na to co to znaczy, bo to ze wyciaga siły to juz wiem;-)![]()

Teraz po kąpaniu maleńka pilnowana jest przez męża. Chcemy ją do łóżeczka przyzwyczaić. I podaliśmy smoczek, mam mieszane uczucia, ale uspokaja ją, więc cóż.

Rzeczywiście trzeba się poświęcić karmiąc piersią... i też jestem padnięta po 20.
gdy przystawiam go do cyca. Ale zależy mi na tym by karmić piersią, więc jakoś na wychodzi.
Używam mleka NAN 1 (takie dawali w szpitalu).
Spróbuj przykrywać poduchę do karmienia pieluchą tetrową, przynajmniej w okolicy buzi, może pomoże. No i nie podawaj się! 
Mam nadzieję, że to było jednorazowo i nic poważnego.

normalnie myślałam ze na zawał padnę. Ale powiedziano mi że jak nie ma gorączki i więcej się to nie powtórzy to tak może być. No i oczywiście było to w nocy bo ponoć mało ruchu sprzyja powstawanu skrzepów.

czy to cos niepokojącego?Połozna mówiła ,że moga byc zielone.Czy na pewno, ciągle boli ja brzuszek i płacze, kolka?