Paulineczka_
mamy lutowe '08
Wlasnie bylam u polskiej lekarki, bo stwierdzilam ze ona napewno powie wiecej niz moga w szpitalu powiedziec mi irlandczycy
No i okazalo sie ze to czerwone ponizej pepka to od pieluszki. Pani doktor kazala poprostu przemywac spirytusem, co za chwilke wlasnie zrobie.
Anna_ ajra- o co chodzi z tym pieluszkowaniem podwojnie, bo ja pojecia nie mam
No i okazalo sie ze to czerwone ponizej pepka to od pieluszki. Pani doktor kazala poprostu przemywac spirytusem, co za chwilke wlasnie zrobie. Anna_ ajra- o co chodzi z tym pieluszkowaniem podwojnie, bo ja pojecia nie mam

Kamil miał śliczny pępek a u Miłka ( bo to chhyba zaraźliwe) po odpadnięciu kikuta widać jakiś taki czerwonawy płyn. Boje się jak cholera. Idziemy jutro do lekarza z tym.
Za to kłade na brzuszek tak często jak to możliwe jak narazieproblemu z bioderkami nie ma
;-)
Poza tym ze względu na brak ślubu kościelnego moge mie tym razem problem z ochrzczeniem Oliwii
niby nie lapie powietrza jak je ale za kazdym razem jej sie czka:-( daje jej wtedy kilka kroplel cieplej wody ze strzykawki i pionizuje i przechodzi ale nie mozna temu jakos zaradzic? Bo szkoda mi jej jak sie tak biedna meczy