reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Jaś wreszcie zasnął, jak nigdy do tej pory dziś prawie nie spał w dzień... Podczas karmienia strasznie dużo łyka powietrza:no: a potem ciężko go odbić. :wściekła/y:
Po jednym karmieniu odbija mu się nawet 5 razy...Próbowałam karmić na siedząco i na leżąco by miej łykał ale nic to nie daje.:no:
Co do mojej wagi to ważę tyle co przed ciążą, jeśli chodzi o brzuch to niestety nie wygląda najlepiej:-( Robię brzuszki więc może choć trochę się zmieni...

Anna ajra - jedziemy do rodziców na święta. Po świętach M wyjeżdża na 3 tyg w góry, na obowiązkowy obóz szkoleniowo - kondycyjny więc ja z maluszkami zostanę na ten czas u rodziców a w międzyczasie zrobimy chrzciny Jasia:-). Tu do nas, do Mirosławca, nikt by raczej nie przyjechał, trochę za daleko.:no: Co do walki z pleśniawkami - mam podawać 2x2ml nystantyny a oprócz tego 3,4x dziennie po kilka kropelek na język i tak przynajmniej przez tydz.
Nasz lekarz zaleca profilaktycznie pieluszkować do 4 miesiąca:baffled:

reklama
Dziewczyny pomóżcie!:unsure: Zaczęłam krwawić tak jak na miesiączkę.:szok: :surprised:
Nie wiem, czy to normalne??????:confused::confused::confused: :confused::confused::confused:
Trochę późno by dzwonić do mojego gin...
Po porodzie przestałam plamić 01 marca.
Nie wiem, co mam robić!?:szok:

anna_ajra - u mnie dokładnie to samo... w poniedziałek mamy lekarza rodzinnego to się podpytam i ew. zadzwonię do gina.... poza tym nic nie czuję, żadnego bólu, nawet takiego jak na @. Ale się zgrałyśmy z tym. Poświęcamy cały czas problemom i radościom naszych maluszków ale z nami też różnie może być.

Anna ajra u mnie dziś podobnie . Krwawienie takie jakbym miesiączkę miała:baffled: Chyba troche za wześnie na takie cuda co?:confused:
We wtorek wybeiram sie na kontrolne badanie to sie okaże:dry:
Agawa ja to bym musiała założyć klub nie dopajaczy ale karmiących butelką. Niestety oliwka sama zadecydowała,pokazała co myśli o moich piersiach, ma je totalnie w nosie. Do około m-ca coś tam pociumkała teraz ja tylko probuje wsadzić jej sutka do buzi krzywi sie jakby to było coś niedobrego:confused::baffled:
Kropecka masz racje. Ostatnio z Julką na placu zabaw spotykamy dziewczynki w jej wieku ...i ich babcie. Nie mówię że babcie sa żłe ale przydałaby mi sie tutaj znajoma z dziećmi w moim wieku najlepiej siedząca w domu jak ja ... no cóż pomarzyć każdy może:sorry2:

Hej
Witam się z rana :-) mlody miał ciekawą noc:-)
Ania_ajra - u mnie jeszcze sie nie skończyło... więc raczej nie pomoge...
Cloe - u mnie jest pare dziewczyn w moim wieku :-) już jestem umówiona na spacer i nie mogę się doczekać spacerow :-)

Pozdrawiam Mysza która po godzinie snu jest wyspana :-D

dziewczyny, skoro nie karmicie piersią to jest możliwe że już miesiączkę dostałyście. Znam osoby które miesiąc po porodzie w ciążę zaszły :o

Paulineczka oliwka na termometrze? :szok: i jak to pomaga Michasiowi w robieniu kupy???
u mnie waga +3 tylko do stanu przed ciążą, brzusio OK, zero rozstępów, praktycznie płaski, ale martwią mnie piersi, już zmieniły kształt, boję się co będzie dalej... :-(

Anna ajra- w trakcie stosowania Cerazette miałam częste, nieregularne krwawienia zwłaszcza wtedy gdy wprowadzałam już stałe posiłki Piotrusiowi. Jeśli dokarmiasz butelką to myślę, że mogło już u Ciebie pojawić się krwawienie.

wstawiam malutkie porównanie. Jak myślicie który to Wiktor a który Olek? :)

dresikiwh7.jpg

Gosia - trądzik już prawie zniknął. Jeszcze ma troszkę takich białych krostek. A co do spania to o ile jak nie było Olka Wiktor budził się przy każdym hałasie tak teraz Olek potrafi się wydzierać a Wiktor śpi jak kamień. Odwrotnie w sumie podobnie, chociaż jak Wiktor wrzaśnie znienacka to potrafi obudzić Olka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry