Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W ciagu doby wyszlo mu 680 ml, a powinno byc 600- dziewczyny czy on nie za duzo je????????
niewiem moze ten caly infakol zaczal dzialac

a takim bylam spiochem, ze szok

PO Julce brzuch ładnie się schował już po miesiącu nic nie było widać teraz nie tyko wisi to jszcze te rozstepy

;-)
. Nie wiem co z wyjazdem na święta jak sprawa się nie polepszy....
A jak jest z karmieniem starszego malucha? Podobno brodawka hartuje sie w miare jak bobas rośnie i mu się bardziej szczęki zaciskają...Tzn że najgorsze dopiero przede mną? Nie miałam jakiś specjalnych problemów na początku z bólem piersi...
...Gorzej z fałdem skóry na brzuchu
Psikam na to zimnym prysznicem , bo i tak gorącego nie wolno mi brać bo bym dostałą krwotoku (podobno) z macicy..Zabieram się do foliowania i wklepywania Good Bye Cellulite, ale jakoś nie wiem jak sie za to zabrać bo część brzucha i ud mam w rozstępach a reszte tzraba nasmarować czymś co zbija tłuszcz...Pomyśle o tym jutro...A wiosna tuż tuż...
Nie wiem sama na co juz mam ochotę Robi sie ze mnie mega maruda Musze wziąść się za siebie