magdzia75
Zaciekawiona BB
Ulenka507-ja z gondolą nie chodzę bo nie dałabym rady, nie udzwigne jej nawet dobrze. Na spacery chodzimy z moim M, a ja małą tylko w nosidełku daje rade dźwignąć.Ale wczoraj wsadziłam ją do gondoli i bujałam, ale bez skutku i tak marudziła do 1-szej w nocy. Jak już usnęłą to spała do 6.30
Ale mam chyba coraz mniej mleka w piersiach, bo mala po karmieniu ciagle glodna i daje jej butelkę. Pije juz jak wielbłąd bo podobno to pomaga, ale raz mam p[okarm caly dzien i noc, a raz pare karmien i pusto-załamka
Pozdrawiam wszystkie mamy
Ale mam chyba coraz mniej mleka w piersiach, bo mala po karmieniu ciagle glodna i daje jej butelkę. Pije juz jak wielbłąd bo podobno to pomaga, ale raz mam p[okarm caly dzien i noc, a raz pare karmien i pusto-załamka
Pozdrawiam wszystkie mamy

Mam nadzieję, że ospa ominie Michałka!
Ja zapisywałam ostatnio ile mleka je nasz Michaś i wyszło 700ml na dobę. Lekarka mówiła, że jest ok. Niestety nie wiem, jaka jest norma.
Świetnie, że mała Gabrysia tak pozytywnie zareagowała na szczepienie i badania!:-) No i śliczna waga!
Owszem, jest pewnie stres, ale tak jak pisała agawa1... trochę płaczu nikomu nie zaszkodzi...
jedynie ja to później strasznie przeżywam...
A tatusiom dobrze zrobi bliższy kontakt ze swoim skarbem.
Z jednej strony się cieszyłam, że "odpocznę", ale tak naprawdę, to nie mogłam przestać myśleć "jak tam Michaś???".
Zadzwoniłam do nich dwa razy i nie mogłam się doczekać powrotu. Od razu musiałam przytulić synka.
Musisz jednak uważać!
) smarowanie maścią z antybiotykiem i płacz Kamilka przy każdorazowym siusianiu. Masakra. :-(. Jedyne pocieszenie jest takie że trwac to będzie 2 dni na maxa. A i mój starszy syn ma 91 cm wzrostu co klasuje go na 90-97 centylu