reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

dzisiaj moja mała kończy 2 m-ce!:-)
szykuje sie mała imprezka, szybki odwiedziny dziadków i pewnie jakies prezenty :-):-):-)
miłego dnia:-D bo nsłoneczny to chyba jest w całym kraju:-p

reklama
Cześć Dziewczyny!
U nas dziś zapowiada się ładny dzień, więc mam nadzieję że uda mi się wyciągnąć mojego piecucha malutkiego z domku :) Ubieranie sie nie jest jej ulubiona czynnością, nie lubi być skrępowana (kocyk itp.), no i ta nieszczęsna czapka :( Tymczasem leży sobie w łóżeczku i piszczy radośnie do miśków na karuzeli :)

ładna ex panna
no to udanej imprezki :) Weekend majowy..ech...zazdroszczę!My siedzimy w domku, M pracuje :(

Ika s mój lekarz "zaprosił" mnie na kolejna wizytę za pół roku jak nic się nie będzie działo do tego czasu.

Dawna Cloe
dobrze,że ten koszmar szpitalny juz za Wami. teraz szybko o tym zapomnieć. Buziaczki dla Was.

Rekinasia moja Marcysia tez sie objada (jakby na zapas) a potem ulewa :( A ostatnio wkłada nagminnie piąchy do buzi i prowokuje te ulewania :( Mam nadzieję,że opanujecie wreszcie tą alergię u Igorka- trzymam kciuki!

Całuskam wszystkie mocniasto!

siedzę sobie z kawą bez mleka (i praktycznie bez kofeiny, z cykorią :-p) i zajadam herbatniki - zjadłam prawie całe opakowanie! :szok: teraz sprawdza się stara prawda o zakazanym owocu, zjadłabym dokładnie to, czego mi nie można :-(a że herbatniki można, to jem paczkę dziennie :happy:
dziewczyny karmiące jecie pączki? czy z jakiegoś powodu nie radzicie jeść???

Hej
Ładna panna śliczniutkie to łóżeczko.Myszy też.
Dziewczyny jak Was czytam to jestem w szoku:szok: ja jem prawie wszystko jedynie mało nabiału,bo nie przepadam i zero kapustnych, kawkę tez piję i1 dziennie,a mała jest spokojna , od czekolady Ola ma krosteczki więc nie jem więcej jak kosteczke na dwa dni.
Buziaczki, też bym pojechał na weekendzik majowy:-(

Rekinasaia pączki jadłąm i w ogóle ciasto,bo ciągle goście i jak tu nie jeśc?:-p

Paty no to jesteś szczęściarą, Igi ma uczulenie (właśnie mu schodzi) na buzi i ciałku a jego kupy pozostawiają wiele do życzenia. ciągle analizuję swoją dietę i sie zamartwiam. ja przważnie mam pod górkę

No proszę... w końcu zostałyśmy przeniesione...:-)

Dzisiaj była piękna pogoda, więc poszliśmy na długi spacer.:happy: Po południu pojeździliśmy po sklepach. Potrzebuje coś na chrzciny. Niestety nic fajnego nie znalazłam,:dry: a muszę w najbliższym czasie.

Ponąć mają być teraz deszcze, więc zawitam częściej na forum.

Buziaki

laseczki, jakie macie termometry dla dzieciaczków? my mamy canpol babies, ale jest do kitu :baffled: czeka się w nieskończoność na wynik a Igor nie jest taki chętny, żeby leżeć bez ruchu taaaaak dłuuuugo :-D zważywszy, że jest mistrzem rozkopania się z każdego kocyka w ciągu 3 minut od zaśnięcia :laugh2:, potrzebuję czegoś takiego, jak np. termometr naklejany na czoło - testowałyście to rozwiązanie?

Cześć dziewczyny,
My miałysmy dzis wybitnie spokojną noc, ale w ciągu dnia mała marudziła.
I przeraziłam się bo zauważyłam , że Amelka ma kropki krwi na spioszkasz w okolicy sutków. Wcześniej myślałam że to jakaś plamka, ale sprawdziłam że na wczoraqjszych spioszkasz tez jest.
Przyjzałam sie brodawce i była podrazniona.
Obdzwoniłam od razu dwóch pediatrów, jeden kazał mi isc jutro do przychodni i nie wiedział co to, a drugi kazał posmarować linomagiem bo pewnie jakieś otarcie.
Posmarowałam i obserwuję, zobacze co bedzie jutro.
ZYTKA- moja Amelkas tez wkłada sobie piąski do buzi co powoduje ulewanie:-), i jak juz uleje to się szelmosko usmiecha

pozdrawiam

Dziewczyny:Czy cwiczycie juz brzuszki??bo sie kurde zapomnialam gina spytac ;/
Malemu nie wyszla narazie wysypka, ale powiedcie mi czy mozliwe jest aby wiatrowka (odra) przeszla u dziecka bezobjawowo????? (znaczy bez wysypki??)
A co do szczepionki. to: ja sie umowilam na 18 kwietna na 5w1 i na zap. opon mozgowych (??), bo mi powiedziala pediatra ze dziecko powinno skonczyc min, 7 tygodni do niej.

Rekinasia- ja ostatnio mierzylam malemu temp. zwyklym elektrycznym termometrem w pupce, no i okazalo sie ze nie ma goracZki o czym poinformowal mnie ten pseudo termometr na pasku ;/ mial 37,2 a na tym pokazalo 39, malo tego w innych miejscach na czole Michalek mial inna temp.;/ dziwne- wiec ogolnie- ter. na pasku sluzy do orientacyjnego pomiaru temp i niczego wiec- takie jest moje zdanie

DAWNACLOE- zycze szybkiego powrotu do zdrowia,

ANNA_AJRA- no to Michalek ma 1sza burze za soba ;) Mi sie konczy macierzynski 29 lipca-czym ty sie zajmujesz, ze piszesz,ze idziesz popracowac??(jesli moge spytac ;p )

IKA S- mi waga stanela i ani drgnie, przytylam w ciazy 32 kilo po niej stracilam 15 ;'
ładna ex panna- ja mam łóżeczko podobne do tego i jak dla mnie jest ok, a przebierak juz jest za maly ;/, wiec niewiem czy jest konieczny- przynajmniej nie dla mnie
NOWOSC !!! LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI LUXUS BB (344670515) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry