oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
oj ale ten czas leci............
DUZY BUZIAK DLA MICHASIA :*
A ja dziś znów sama cały dzień.....ech ale mam życie .......dobrze że mam was babeczki!Dzisiejsza nocka taka sobie,standardowo dwie pobutki na karmienie małego.A wczoraj to myślałam że wyjde z siebie ,bo popołudniu to tak ze 4 godziny za zmine raz jedno raz drugie wyło.,..chuyba przechodzę lekkie załamanie nerwowe!!!
Mój chłopanio do każdego rozkosznie gada i się tak ślicznie jak kaczor donald śmieje!!!!Lekarka powiedziała że jest bardzi silny bo dźwiga się do siadanie a jak da mu się łapki to ten myk i już siedzi....
DUZY BUZIAK DLA MICHASIA :*
A ja dziś znów sama cały dzień.....ech ale mam życie .......dobrze że mam was babeczki!Dzisiejsza nocka taka sobie,standardowo dwie pobutki na karmienie małego.A wczoraj to myślałam że wyjde z siebie ,bo popołudniu to tak ze 4 godziny za zmine raz jedno raz drugie wyło.,..chuyba przechodzę lekkie załamanie nerwowe!!!
Mój chłopanio do każdego rozkosznie gada i się tak ślicznie jak kaczor donald śmieje!!!!Lekarka powiedziała że jest bardzi silny bo dźwiga się do siadanie a jak da mu się łapki to ten myk i już siedzi....
bo egzamin przeprowadzała jakaś jego doktoranka i się spieszyła, ale pytania nie były trudne wiec zdążyłam napisać. w czwartek się okaże na jaki stopień :-). pospałam za to do 10.30 z przerwami na karmienie. Z tym że u mnie tak jest że po karmieniu i odbiciu śpię dalej a Julka mi wtóruję. w sumie to najwcześniej to wstajemy o 9 chwila zabaw i Julka zaraz znowu zasypia. zaraz poczytam sobie bo dużo naskrobałyście :-)

strasznie mnie głowa nap.... ... bolała. Czasem mam takie okropne bóle głowy, że się schylić ani machnąć głową nie mogę.
Tabletki też niewiele pomagają...

Gdzie ten grill będzie, to przyjdę. Pycha! 

To jest jakas patologia z tymi bagazami!! Wyjezdzam z domu o 4, bo lot mam o 615. Ciekawe jak moje dziecko zniesie ten lot