Minesota
Fan(ka)
Hej
u nas jak sie o 5 budzi - to potem idzie spac :-) probował sie bawic - ale jego mama o tej porze nietomna bardziej niz normalnie;-)
A mój synek jak usnie o 22 to wstaje o 5-6 :-) i agawus jak spał z nami to miał jeszcze jedna pobudke :-) ale jak spi sam i rodzice mu nie przeszkadzaja to facet moze sie wyspac
u nas jak sie o 5 budzi - to potem idzie spac :-) probował sie bawic - ale jego mama o tej porze nietomna bardziej niz normalnie;-)
A mój synek jak usnie o 22 to wstaje o 5-6 :-) i agawus jak spał z nami to miał jeszcze jedna pobudke :-) ale jak spi sam i rodzice mu nie przeszkadzaja to facet moze sie wyspac

a ja musze sobie zrobic snaidanko i kawke wypic
bo jakas taka pitoma jestem spalabym jeszcze ale wiem ze moj pojdzie gdzies tak do godzinki czasu a wtedy to mi sie juz pewnie odechce 
dzis jeszcze przychodzi kolezanka do mnei musimy napsiac jakas glupia prace na zliczenie i ja jeszcze do 9go musze dopisac 18 stron wczoeaj w nocy tez walczylam wiec jakos dzienie sie czuje wogole 2 noc z rzedu wymoiotowalam;/ kurde mam nadzieje ze cos mi zaszkodzilo.