Paulineczka_
mamy lutowe '08
Witajcie kochane! U mnie leci. Dziś mam wolne więc sobie poczytałam co u was. Cieszę się, że wszystko ok
O co chodzi z tą moderatoką kwietniówek ?? Jest trollem i co w zwązku z tym?> Co ona robiła??
W niedziele byliśmy nad oceanem, jak wracaliśmy Michałkowi zaczęła wychodzić wysypka. I to taka olbrzymia, wyglądał jak salamander plamisty
Pojechałam prosto z trasy do szpitala i zmienili mu antybiotyk. Dzis juz jest taki bliżej swojego normalnego zachowania. Ostatnie 2 dni taki byl marudny, że szok. Dobrze że tato moj jest ze mna...
O co chodzi z tą moderatoką kwietniówek ?? Jest trollem i co w zwązku z tym?> Co ona robiła??W niedziele byliśmy nad oceanem, jak wracaliśmy Michałkowi zaczęła wychodzić wysypka. I to taka olbrzymia, wyglądał jak salamander plamisty
Pojechałam prosto z trasy do szpitala i zmienili mu antybiotyk. Dzis juz jest taki bliżej swojego normalnego zachowania. Ostatnie 2 dni taki byl marudny, że szok. Dobrze że tato moj jest ze mna...
To na przyszły rok 
czasami to chyba objaw jakiejs choroby psychicznej, np.kobiety która nie mogąc miec dzieci kreuje jakies wyimaginowane historie - innego wytłumaczenia nie widze
No sama nie wiem, ale jestem w szoku. Takie rzeczy zeby robic to trzeba miec cos glowa. Dla niewstajemniczonych napisze, ze pisala dziewucha, ze jest w ciazy caly czas (tak jak my to robilysmy na forum) urodzila w kwietniu, a teraz niby byla znowu w ciazy- jednak okazalo sie ze taki obrot rzeczy sobie poprostu sama wymyslila, nie ma dziecka...