M
maritka
Gość
ika_s - i po co się przejmować jak i tak w rezultacie wszystkie bedziemy wygladać jak duże słoniątka;-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja przynajmniej gdzieś to wyczytałam

a kruszynka zrobi nam niespodziankę w lutym 
wyglądałam jak prawdziwy a słonica i tak też się czułam. Jako stałą pamiątkę mam popękane naczynka w okolicach kostki no ale czemu się dziwić. Ludzie taką wagę zbierają latami a mnie przybyło w ciągu kilku m-cy. Za to przed zajściem w drugą ciążę ważyłam tyle ile przed pierwszą
a piersią prawie wogóle nie karmiłam. Także nie przejmujcie się dziewczyny;-)
Szkoda słów 

Trzeba naprawdę uważać Za to na pocieszenie powiem ci że widziałam Wasze zdjęcia w galerii i bardzo mi się podobały

. Na 19:35 mam wizytę. Przez te choróbsko czuję się bardzo osłabiona:sick:... zobaczymy, co lekarz powie
. Chciałabym się ustrzec przed nadmiernym tyciem... oczywiście nie mam zamiaru się głodzić, ani nic takiego, ale ... cloe mnie bardzo pocieszyła!
Wydaje mnie się, że nie pozostawiłabym tak tego. Najprawdopodobniej zrobiłabym zadymę. Ale najważniejsze, że wszystko dobrze z dzidzią!
Kolejny raz do niego nie pójdziesz i będziesz każdemu odradzać wizyty w tym gabinecie.
. Ale ja się na rybach potwornie nudzę...