Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej u mnie nie jest tak źle - organizm dobił do prawidłowego BMI:-)
I teraz mała zbiera dla siebie kilogramy ;-) A że wysoka jestem to gdzieś to w centymetrach ginie - choć moja teściowej się nareszcie moja twarzyczka podoba stwierdziła - że już nie wyglądam jak wychodzone dziecię - a mam okrągłą twarzyczkę;-) Jedyne co mnie cieszy że wagi M jeszcze nie przegoniłam
lka_s nie martw się na zapas - mała potem z ciebie wypije z mlekiem tłuszczyk Ja przynajmniej gdzieś to wyczytałam
Najka - ja twierdzę że mała dziewczynka - M że chłopczyk a kruszynka zrobi nam niespodziankę w lutym
Pozdrawiam Myyyszaaa - z dalekiego hotelu - bo w delegacji ;-)
Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży przytyłam 27 kilo wyglądałam jak prawdziwy a słonica i tak też się czułam. Jako stałą pamiątkę mam popękane naczynka w okolicach kostki no ale czemu się dziwić. Ludzie taką wagę zbierają latami a mnie przybyło w ciągu kilku m-cy. Za to przed zajściem w drugą ciążę ważyłam tyle ile przed pierwszą a piersią prawie wogóle nie karmiłam. Także nie przejmujcie się dziewczyny;-) Kropecka to trafił ci się prawdziwy oszust. Szkoda słów Trzeba naprawdę uważać Za to na pocieszenie powiem ci że widziałam Wasze zdjęcia w galerii i bardzo mi się podobały
A co do niebytu męża to mój do pracy dojeżdża 70 km w jedną stronę tak więc cały dzień nie ma go w domu a jak jest to relaksuje się przed komputerem Na początku było ciężko ale odkąd mamy laptopa a ja mam Babyboom to nie jest tak źle choć nie powiem tęsknię za czasami gdy jako narzeczeństwo mieszkaliśmy razem i każa wolna chwila była nasza...
Witam Ja dziś życzę wam tylko dobrej nocki. O wadze pozwólcie że wspominac nie będę bo to bardzo drażliwy dla mnie temat. Jeszcze Wam o thym opowiem :-)
Ucałujcie fasoli - nie wiem jak ale zróbcie to:-)
Cześć dziewczyny!
Dzisiaj zobaczę w końcu swoją dzidzię. Na 19:35 mam wizytę. Przez te choróbsko czuję się bardzo osłabiona:sick:... zobaczymy, co lekarz powie
Ważyłam się dzisiaj i przytyłam już 4kg. Chciałabym się ustrzec przed nadmiernym tyciem... oczywiście nie mam zamiaru się głodzić, ani nic takiego, ale ... cloe mnie bardzo pocieszyła!
kropecka - wcale się Tobie nie dziwię, że czujesz się oszukana... Też bym się tak poczuła! Wydaje mnie się, że nie pozostawiłabym tak tego. Najprawdopodobniej zrobiłabym zadymę. Ale najważniejsze, że wszystko dobrze z dzidzią! Kolejny raz do niego nie pójdziesz i będziesz każdemu odradzać wizyty w tym gabinecie. Ika_s - mój mąż jest zaś wędkarzem z zamiłowania. Ostatnio pojechał na ryby, a ja zostałam w domu:-(. Na szczęście nie robi mi tego na złość i daje wybór... przecież mogę jechać z nim. Ale ja się na rybach potwornie nudzę... maritka - zobaczymy, co powie dzisiaj mój lekarz, jak mnie zobaczy. Pewnie wyśle mnie do ogólnego... cloe - 70km to rzeczywiście dużo... Ja także uważam, że spędzamy mniej czasu ze sobą niżeli przed ślubem. Na szczęście możemy zawsze przed uśnięciem porozmawiać. agawa1 - przydały by mi się ćwiczenia jogi...
Kropecka nie przejmuj się Następnym razem jak trafisz na podobnych oszustów to odwrócisz się na pięcie i wyjdziesz ;-) Nie ma co rozpamiętywać.
Ja dziś jestem nie do życie Senna jak nie wiem Pewnie taki dzień bo nawet Julka miała drzemkę a to jej się nie zdarza
Musze się pochwalić że już sama jeżdżę samochodem a jeszcze miesiąć wcześniej nawet bym nie wsiadła za kierowonicą