Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wiem, wiem... dla Was to żadna już atrakcja, ale dla nas nowość i radość.:-) Jak dotąd, to malutki raczkował ale do tyłu i częściej na brzuchu.

Super sprawa takie maleństwo. Szybko rośnie i tak w ogóle to się za nim stęskniłam. Na wiosnę będą chrzciny, a ja zostanę chrzestną!

Co do chodzenia, to Ewunia ma jeszcze czas. Z resztą raczkuje, i to już jest męczące - trzeba mieć oczy dookoła głowy!

... nie będę komentować, bo mnie wyrzucą z BB.

anna_ajra tak minął i oby na dłuzej niz ostatnio;-) Gratulacje dla Michasia:-) Dla mnie to własnie nowość, bo moja Niki jakoś przeoczyła całkowicie ten proces
odrazu stoi na nózkach,ale puscic się nie chce jeszcze;-) Zresztą moja starsza corcia tez nie raczkowala
po hulankach i wariacjach w kojcu a pozniej w chodaku poszła odrazu
Niki nie ma chodaka i miec nie bedzie-zobaczymy jak to sie dalej potoczy.kaskax25 hmm... powiedz kiedy to pospiesze z gratulacjami.Nie strachaj się...powiem Ci,ze gdybym wiedziała,ze urodze teraz synka to moglabym zajść odrazu.Nie martw sie zatem- dziecko to cud..A o tej kobiecie usłyszalam dopiero dziś w Teleexpressie-szok
Ale sie doczekała kobita? doczekała! .kropecka usprawiedliwienie przyjete;-)
Ania31 nie dołuj sie kobietko..popatrz na swoich chlopców...czyż moze być coś piękniejeszego co rozweseli Twe serce..;-) Bedzie dobrze-musi byc;-) partysia zwolnij troszke kobieto...;-) usiadz...zaparz sobie kawke...posiedz z nami toche;-)

a wiem ze mialam owulacje w miedzyczasie bo wtedy strasznie boli mnie brzuch, sama juz nie wiem

melduje się , że jestem .

:-)
no i zebow dalej brak - ja nie weim zeby az tak dlugo czekac 

czasem nie weim jak mam na imie ;-) ale jutro moj sobie wzial wolne wiec nadrobie 

daj znac jak zrobisz test ino szybko 

Madulek miał tak naprawdę ciężkie tylko 2 dni na chwilę obecną troszke mu katarek przeszkadza ale poza tym nie ma śladu po grypie. Obyło się nawet bez większych leków wystarczył Eurespal i po kłopocie. Teraz tak nadrabia ruchowo te dwa dni że nie moge go dogonić. Raczkować nie raczkuje ale tupta już zawodowo 
zreszta moje dzieciaczki juz chyba tak mają Oli najpierw nauczył sie chodzić a potem raczkować, Madulek tupta a raczkowanie wygląda w ten sposób że owszem przesuwa sie ale to raczej jest chodzenie na rękach i wleczenie nózek