reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

kaskax25 jestem w tej samej sytuacji co ty (tyle, że mi @ spóźnia się 1,5 tgodnia) i też boję się zrobić test ! Chyba byłoby zbyt piękne żeby było prawdziwe, że usało się nam za pierwszym razem, może wyślę dzisiaj m po test:tak:.

reklama
moniamonis tylko ty jestes w tej sytuacji ze bedziesz sie cieszyc ja niestety nie bardzo:no:Znow przechodzic przez ten strach ze cos sie stanie. Ale test boje sie zrobic jeszcze do niedzieli zaczekam jesli nic to wtedy zrobie:tak:

Witam sie
My bylismy dzis na kontroli wszystko ok ale nie potrzebnie dostał drugi raz antybiotyk:crazy:ten daje sie przez 3 dni a okres działania wynosi 10 dni to pytam sie czy lekarz który mi przepisywał drugi raz to nie wiedział kurcze sami powinni sie dokształcać jeszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bartolini śpi w nocy tez mam luzik spi mi od 21.30 do 6.30 takze idzie sie wyspać :-)
Chodzi coraz wiecej za raczke niż na czworakach a ile radości przy tym sam nie bardzo chce widac ze sie boi mój mały cykor:blink:

Ania31-tak już jest z lekarzami niestety:crazy:, ja staram się nie podawać antybiotyków, tzn. jak lekarz przepisze to podaje ale pytam go kilka razy czy bez tego się nie obejdzie i czasami rezygnuje z przepisania i zaleca coś innego. Tylko,że Piotrek mi nie choruje ,ostatnio u lekarz byliśmy 2 lata temu.
kaskax, moniamonis- no szalejecie dziewczyny, mnie mąż od ok 2 miesięcy straszy córeczką:-p, jak się trafi to ok, ale chyba specjalnych starań zaczynała nie będe.

Moniamonis i jak odwazylas sie? ;-)Kluska 79 przylacz sie zapraszamy:tak::-)Ania 31 ale ty masz dobrze i co cala noc bez jedzenia ci przesypia? Bo u nas wlasnie w nocy maly nadrabia, w dzien nie ma czasu:wściekła/y:przyszlirodzice gratuluje postepow ani sie obejrzymy a bedziemy mieli kolejnego tuptaka:-)syneczki moj starszy wcale nie raczkowal jezdzil na tylku i tez od razu chodzil:-)Patrysia gdzie te wasze zebolki?:-D Lileczka biedny Oskarek az trzy naraz?! To sie biedak nacierpi.:szok:Margaritta gdybym wiedziala ze bedzie cora?!:-DMateusz sie przeziebil ma katar mam nadzieje ze sie jakos wylize. Jak bede cos wiedziala to napisze narazie wole sie poludzic ze sie nic nie dzieje.:tak:
Pozdrawiamy

no ciekawe dziewczyny... ja miałam schizy o ciąży jak Olek miał 4 miesiące. Na szczęście nie byłam w ciąży.

Wstawiam jeszcze 2 filmiki z dzieciakami

[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=qKifZt7CkpE]YouTube - dzieci_kapiel.avi[/ame]

[ame=http://pl.youtube.com/watch?v=e6bNFjE9EHk]YouTube - dzieci_biegaja.avi[/ame]

Cześć dziewczyny!
Ja dzisiaj ze smutnymi wiadomościami...:sad: Rano o 6 zabrało moją mamę pogotowie.:surprised: Zasłabła w łazience na tyle, że nie mogła wrócić do łóżka. Tato zadzwonił na 112 i zdecydowali, że musi jechać z nimi.:no:
Od razu po pracy byłam ją odwiedzić. Niby wszystko dobrze, ale leży pod tlenem i moim zdaniem nie za dobrze wygląda... och...:hmm: Mam nadzieję, że dowiedzą się, co było powodem...
No i jak to w życiu bywa... nie może być za dobrze...:dry:
Michaś znów zwracał!:szok::wściekła/y::no: W poniedziałek - samą śliną! Ja już nie wiem... niania mówi, że to nie normalne i żebym zmieniła lekarza...:eek:
Wyniki moczu wyszły dobre. Jutro pojadę do lekarki i poproszę o dalsze badania... może USG?:confused: Może Wy (doświadczone kobiety:wink:) mi doradzicie...?:confused: Bardzo proszę o Wasze przemyślenia/wskazówki.

patrysia - jak Serwcio dzisiaj? Dzięki!
Lolka777 - :-)
Kluska79
- ale fajne autko...:-D mój mąż jest fanem motoryzacyjnym i interesuje się rajdami (i temu podobne), także mamy wiele wspólnego.:wink:
Wszystkiego najlepszego dla Dominika! 100 lat i mnóstwo uścisków ode mnie!:-D
Co do zrzucania zbędnych kilogramów, to i u mnie ciężka sprawa...:dry:Już trzeci miesiąc chodzę na aerobik ze stepem i efektów jakoś brak...:baffled:
Co do prezentu, to naprawdę nie wiem ... Też mam ten problem:rolleyes2:. Jestem tylko ciekawa kto bardziej z tej rami się bardziej ucieszy...?:-p
Jak tam Dominik się ma?
cloe - no to ładnie... akurat na BB... Ale Twoja córeczka cwana...
Ania31 - przytulam Cię mocno! Głowa do góry!:happy:
Margaritta - śliczne to z tym aniołem "mama". Dzięki!:-)
przyszlirodzice - :-)
ladna.ex.panna - aqua-aerobik brzmi nieźle... ale widocznie tylko brzmi. :-D
Mój mąż już nie może się doczekać pierwszego "tata".:yes:
moniamonis - jak było ostatecznie w Krakowie?
Syneczki2 - gratuluję pierwszy kroków i dużo zdrówka życzę!;-)
Fajna ta stronka MamaczyTata.pl
Mysza - jak tam Mikuś... odpoczywa po Mikołajkach?:-D Wszystkiego najlepszego dla naszego najmłodszego. Ściskam Was mocno!
Jak to Mysza na regionalnym forum siedzisz...???:szok: Dlaczego???:confused::confused::confused::wink::-D
Zytka - mój Michaś też chodził spać po kąpieli około 19, ale ostatnio się wiele zmieniło i zasypia przed 21! Uff... :sorry:
Kiedy jedziecie na Śląsk?:confused: -pewnie na święta...?:-D
Kupiliście fotelik?:confused::confused::confused:
Gosia 78 - no proszę... już pierwsza(-e) choinka jest! Dawaj fotkę!:-D
kropecka - świetnym towarzystwem są Wiktor i Olek dla siebie:yes: - to widać! Super chłopaki!:-D
kaskax25 - widziała informacje o tej kobiecie we wiadomościach... nieźle, 70lat i ciąża in-vitro...:huh:
A jak tam okres???:confused:
lileczka - fajnie, że dałaś znać!:happy: Tak to już niestety jest z ząbkowaniem...:hmm: wyszły już te trzy nowe ząbki?

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!

reklama
Witamy sie i my
A u nas cisza i spokój dzieci na szczęscie ok

kaskax mój pije na noc bebiko z kleikiem gryczano - ryżowym i po tym mi spi tak ładnie w nocy nie wiem czy bardziej sycące jest ale małemu bardzo smakuje a ja sie wysypiam:tak:
anna-ajra duzo zdrówka dla mamy wszystko bedzie dobrze;-)trzymaj sie a z Michasiem nie wiem moje nie miały tak może rzeczywiście zmień lekarza idz na konsultacje do innego
kropecka a chłopcy po prostu świetni Olek jak slicznie chodzi łapki w góre i idzie cudo kiedy mój zacznie tuptać:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry