witam
dopiero teraz bo wczesniej poszlam z m na maly spacerek a przy okazji podprowadzic go do pracy, pozniej poszlam na male zakupy i do mamy. Teraz maly zansal a ja stroilam nasza malusia choineczke - zalozylam lampki, srebrne bombki, aniolka na czubek i dekoracyjne srebrno-biale sianko

ale fajnie swieci
monika_maz - no strasznie dawno Cie nie bylo ale dobrze ze jestes ;-) no a co do malej to wiecej sil dla Ciebie i dla malej duzo zdrowka, nie wazne jest kiedy zacznie chodzic teraz czy jak mowisz za 2 m-ce wazne zeby wszystko sie poukladalo i obyscie nie musieli juz wiecej odwiedzac rehabilitantow czy innych tam

buzki :-)
Syneczki - u moich rodzicow mieszka 5 osob na 3 pokojowym mieszkaniu w tym brat - 20 lat w jednym pokoju, w drugim siostra 10 lat i brat 15 lat no a w trzecim rodzice wiec sama widzisz

choc kiedys nerwowo nie wytrzymalam i wyprowadzilismy sie do moich rodzicow na 2 miesiace z powodu tesciowej ... ale to wtedy nie bylo mojego brata bo byl w wojsku wiec mielismy jeden pokoj dla siebie

no a co do tej torebki to tak jak mowisz - byla taka sytacja - nie wiedzialam gdzie zostawilam swoj tel i spytalam czy nie pusci mi sygn zeby sprawdzic gdzie jest i poszlismy do naszej sypialni i slysze ze cos zdwoni wiec sprawdzam pod kocem a ona pierwsze co rzucila sie na moja torebke w ktorej juz wczesniej szukalam i mowie ze nie musi tam niczego szukac bo sprawdzalam a ona dalej grzebala jakby cos tam zgubila ... bardzo mi sie to nie spodobalo
moniamonis - nie zalamuj sie moze to znak ze jeszcze nie teraz

wiem ze Ci smutno bo kazdy kto chce czeka na te dwie kreseczki jak na zbawienie bo jest na co ale zobaczysz ze pewnie za niedlugo i Ty sie doczekasz wiec trzymam kciuki
kaska - nie przekonasz sie jak nie zrobisz ;-)