reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć dziewczyny!:-D
My już po spacerku...

Gosia 78 - jak na razie nie planujemy wyjazdu w góry, ale na pewno w przyszłym roku do Zakopanego. Może znów na weekend majowy? Buty na pewno się przydadzą.:wink:
ladna.ex.panna - widziałam w kinie reklamy nowego Bond'a... Wydaje się być dużo ciekawszy niż wcześniejsze... Jak się Tobie/Wam podobał?:confused: Jak imieniny minęły?
Kluska79 - czasami zdarzy się Michałkowi wstać później niż po 5, ale rzadko... za rzadko jak dla mnie.:-p:-D
Mmm... gruszki w czekoladzie...:-) brzmi rewelacyjnie, pysznie! Jak smakowały???
patrysia - zachcianki u męża...:-D uuu... :rolleyes2:
Co do ząbków, to słyszałam, że mogą się pojawić najpóźniej w 16 miesiącu!:szok: Mam nadzieję, że niebawem się doczekacie ich u synka. :yes:
Ma napuchnięte, wypukłe dziąsła?:confused:
aggy - dużo, dużo zdrówka życzę!
Ania31 - jak chłopcy?

Pozdrawiam!

reklama
Hej Dziewczyny,
dawno nie pisałam, ale podczytuję Was systematycznie.Dziękuję za pamięć.
anna_ajra - :tak:
Podobnie jak aggy ledwo żyję po pracy i już paktycznie nie włączam komputera. Zwykle nawet nie widuję mojego dziecka, bo już śpi. W weekendy też praca zabiera mi czas, a dziś wróciłam ze spaceru i Niunia śpi już drugą godzinę. W zasadzie to się nie zdarza, więc korzystam.
Moja Niunia zwykle zasypia w okolicach 19-tej, ale za to wstaje przed 5-tą. Czasem mamy 1 pobudkę w nocy, a czasem nie. Nie chce wtedy jednak zjeść, a najwżej pić. Ostatni posiłek jemy właśnie ok. 19-tej. Dalej jest Dziewczynką bardzo absorbuącą i najchętniej 24 h siedziałaby na rękach. Do spania też jest kołysana przez mamę. Zabawkami również nudzi się po 5 min. Uwielbia kable, kontakty, komórki, tekturowe pudełka i inne dziwne rzeczy. Ma 2 zębolki,trochę wyrazów mówi świadomie: mama, tata, baba, am, nie. A pozostałe to trudno stwierdzić. Nie umie jednak robić ani pa pa, ani brawo i innych tego typu gestów. Siedzi sama, raczkuje po całym domu i staje "przy czymś". To tyle zmian chyba u nas.
Pozdrawiamy wszystkie Mamy cieplutko,jesiennie.:tak::tak::tak:

czesc dziewczyny :-) jestem juz jakis czas na forum,ale poniewaz nie ma mnie w kraju to tak jakos wyszło,ze "siedze" na forum z Irlandii;-) Zobaczyłam jednak lutówki 2008 no i postanowilam odezwac sie tez tutaj :tak: Jako ciekawostke moge dodac,ze moja córcia urodziła sie w dzien moich urodzin:happy: Podczytuje Was od czasu do czasu a teraz bede sie udzielac w miare mozliwosci oczywiscie.Pozdrawiamy Was wszytskie serdecznie z zielonej Wyspy gdzie nas zycie przygnało... ;-)

Hej

Witajcie dawno nie czytane i te na nowo czytane :-)

Melduje że żyje :-) ale coraz częściej wybieram szaleństwa z Mikim niż komputer :-D

A co tam od tego mam syna by mnie z nałogu wyciągał :-)

A oprócz tego jak każda z nas planuje wyjście na areobik - od jutra jak to się mówi :-p

Pozdrawiam - i dużo zdrówka dla wszystkich chorujących :-)

A i Ania - mi sie Bond baaaardzo podobał :-D

Ale muszę poczekać jak będzie na DVD - bo w kinie za dużo za szybko i nie złapałam wszystkich wątków :-)

witam sie wieczornie

na poczatek to musze dodac ze jestem troche wsciekla bo szwagierka z mezem byli u nas i zostawili swoja corke jak juz wspominalam starsza od Sewcia o 16 dni i teaz caly czas wrzesczy - bo oni przeciez nauczyli ja sobie chodzic spac o nie wiadomo ktorej zreszta nigdy mala nie miala ustalonej pory spania, kapania itd... co chwile wieczorami w trasie gdzies tam no i mala sie przyzwyczaila :wściekła/y: Sewcio poszedl spac juz po 20 a ta buszuje i pokazuje spore jak jej sie cos nie da i pisk na maxa ... :wściekła/y::angry: a zostawili ja bo tesciu powiedzial ze jak maja ja budzic rano zeby przywiezc ja do nas - bo tesciowka jej pilnuje bo oni do roboty to lepiej dla nich bedzie jak ja juz zostawia - no i ona w chodziku sobie jezdzi chalasu robi a mnie juz krew zalewa !!! co oni sobie wyobrazaja ...:szok: maly podejrzewam ze jak tak ona trzaska tym chodzikiem o progi drzwi to za niedlugo pewnie obudzi synusia ... i bedzie larmo ... :no::wściekła/y::angry:
Ale sie rozpisalam :-D

mysza - heh to niezle musisz szalec z Mikim skoro tak rzadko Cie widac :-D heh ale wiem cos o tym... te zabawy .. hihi :tak:
margaritta - witaj i pisz tak czesto jak Ci sie to uda ;-)
ika_s - gratulacje postepow i zebolkow u malutkiej :tak: fajnie ze sie odezwalas ... ;-)
anna_ajra - 16 miesiecy :szok::szok::szok::szok: masakra mam nadzieje ze do tego momentu juz mu wyjda a juz opuchniete dziosla ma od bardzo dlugiego czasu jednak musi miec grube blonki skoro nie moga sie przebic :wściekła/y:

milego wieczorku i dobrej nocki :-D

No hejka!!
Ależ tęsknię za Wami!!!
U nas wszystko ok. Ząbków też nie ma ale ja się cieszę bo im później wychodzą tym mniej boleśnie. Miłek jest zdrowy i zadowolony - goni za Kamilem non stop. A ja jak nie w pracy do późna to na budowie. Oby już był koniec. Bo mi się nie chce. Czekam do połowy grudnia na mamusie chętne na kartki. A później całą listę wysyłam :-).
Margaritta witaj!!!
Całuję wszystkie

hello:-)
Ja mimo że kura domowa jestem równieżczasu za wiele nie mam ostatnio. oliwka dalej chora:-(
Kaska coś mi się wydaje że nasze leczenie będzie trwało tyle co u was I oby szpitalem się nie skończyło:crazy:
Patrysia to nie masz za ciekawie :no:Swoją droga toja szwagierka sma krzywdę sobie zrobiła
Ika Agawa Aggy w końcu jakies wieści:-):-D Już myśłałam że całkiem o nas zapomniałyście
Mysza ja czekam aż m z netu ściągnie:-p
Margaritta witaj:-)
uciekam może jutro bedę mieć więcej czasu dobranoc:-)

Cloe - bierz męża i do kina:p a nie z neta :-D w kinie to zawsze lepsze emocje :-) bo na siusiu wyjść nie możesz :-D

Patrysia - dziwni twoi teściowie - moi choć pilnują Mikiego na noc by go nie chcieli :-p inaczej - ja bym go nie oddała na noc ...

Pozdrawiam

Dominik przespał dzisiaj całą noc:-D i byłabym wyspana gdyby nie mąż, nie dał mi spać do 1 w nocy, ciągle gadał i gadał:baffled:.
Gruszki w czekoladzie wyszły przepyszne, dałam przepis do odpowiedniego działu;-).
Cloe- popieram Mysze,bierz męża do kina:-p, my idziemy w piątek.
agawa- jak budowa? Uda się święta spędzić w nowym ,gotowym domku?
Patrysia- mam nadzieję,że malutki spał grzecznie i kuzynka go nie obudziła.
Margaritta- witaj i pisz:-)
anna_ajra-:-)
aggy- zdrówka dla synka

reklama
Jakie mile powitanie mojej skromnej osoby :zawstydzona/y:dziękuje
patrysia nic sie nie przejmuj brakiem ząbków u synusia.Moja Niki sline "toczyła' juz od 4 miesiaca- normalnie mokra byla pod broda a pierwszy zabek- w sumie to dwa, -bo dwie dolne jedynki przebily jej sie rownoczenie dopiero 2 tyg temu:tak: widze teraz gorna jedynke juz napuchnieta- pewnie lada dzien sie pojawi.
agawa1 cos sie tu doczytalam,ze domek budujesz:-) Ciekawi mnie jak "idzie", bo mamy gdzies w planach...kiedys... wrocic stad i postawic cos swojego- boje sie tylko,ze to mnie przerosnie :dry:
Zaprowadziłam starsza córe do szkoly , młoda spi to mam chwilke na necik.
Pozdrawiam .

Do góry