przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
to wiec niem am wygorowanych marzen no fakt moze i sa bo bym chciala w gory choc na 3 dni bo jeszcze nigdy nie bylam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie - to zapraszam do zielonejto wiec niem am wygorowanych marzen no fakt moze i sa bo bym chciala w gory choc na 3 dni bo jeszcze nigdy nie bylam![]()
witam serdecznie ;-) a no ja to mam 16 miesiecznego lobuza o imieniu Kacperek:-) mieszkamy sobie w szkocji nad morzem ;-)Rudzia- Witamy powiedz cos o sobie![]()
:-):-):-)witam i ja.
Widzę ,że już plany wakacyjne omawiacie.
Moj mąż już za tydzień urlop, ale raczej nie jedziemy nigdzie.Będziemy sobie robić jednodniowe wycieczki, m in.w góry, nad rzeczkę , + grill lub obiadek, Wesołe miasteczko , zooo..I wypad do Tatralandii, tez jednodniowy.
A druga wersja to czysta plaża , lazurowe morze, masażysta i opiekunka do dzieci;-)
margaritta to sie cieszysz z przyjazdu co??
patrysia -gdzie sie podziewasz???
mysza -nieźle z tymi planami twoimi:-)
pozdrowienia:-)