reklama

Lutóweczki 2014

reklama
ewanh potrójne gratulacje :D
Ja bym chyba na zawał padła podczas usg :D
Powtórzyłam dziś betę, jutro po wyniki bo teraz niestety w pracy jestem :( Stresa mam i już nie mogę się środy doczekać, bo wtedy mam wizytę u gina
U mnie objawów praktycznie brak, czasem tylko zakuje brzuszek albo kręgosłup ale to nic ...

evanh wow mega gratulacje!!!!!
kasiaczek gratulacje Pani Magister
katia super, że wszystko jest w porządku
witaj agnieszka

ja jak codziennie ostatnio siedzę pod kocykiem i oglądam wimbledon:-D

Ewanh aż musiałam przeczytać jeszcze raz z niedowierzania. Wielkie Gratulacje ! :-)
Agnieszka1004 Witaj ;-)
-Kasiaczek- no to gratulację dla Pani Magister :-) mnie to czeka za rok ;-)
A ja dziś mam dzień do du*y mam straszną huśtawkę nastrojów przez co kłócę się z moim P. byłam też dziś z małym w przedszkolu na dniu otwartym mały zachwycony ale ja nie bardzo niby Panie ok sale i wyposażenie też ale coś kurczę mi nie pasuję w tym przedszkolu i teraz mam wielki dylemat czy zabrać go z przedszkola i poczekać do września 2014 bo i tak przecież siedzę w domu ale z drugiej strony od uwielbia chodzić do żłobka i pierwsze co rano jak wstaję to on idzie do "czkola"

katia super, ze ok. wrzuc zdjecie usg!!!

magdzik a to przypadkiem nie jest paranoja ciazowa z tym przedszkolem:) rozumiem, ze masz obawy ale moze poczekaj do wrzesnia niech maly pochodzi i zobaczysz czy wszystko w porzadku. moze znajdziesz kogos to ma tam dziecko i moze ci cos powiedziec. moj chodzi do zlobka i bedzie chodzil jeszcze rok. planuje go dawac na 3 dni w tygodniu na 5h. jak sie drugi maluch urodzi to tez bedzie latwiej miec tych kila godzin tylko dla siebie i malenstwa, zeby sie przespac i w miare ogarnac:)

Ewanh wow potrójne gratulacje!!!! :)))
Gratuluję Pani magister :)
Katia cieszę się że wszystko dobrze, i ja widziałam dzisiaj moje maleństwo :) 7 mm szczęścia, serduszko pięknie bije, aż mi łzy poleciały jak usłyszałam :-) niepokojące się tylko bóle krzyża u mnie , bo to podobno skurcze... a termin mamy walentynkowy 14.02

reklama
Beti 7 tydz, a dokładniej 6,6. Słyszałam :) i mam nawet płytkę :) tętno 123

Happymama to chyba dobrze rosną nam dzieciaczki :-) ja miałam stresik , bo tydzień temu były niecałe 2 mm i miałam wrażenie że to stanowczo za mało!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry