Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczynki..Jestem, wczoraj nie miałam już siły pisać... na wizycie okazało się, że jest jeszczejedno serduszko, więc będziemy mieli TROJACZKI!!!! szok, jeszcze teraz dojść do siebie nie mogę...wszystko jest ok, serduszka biją. No ale jest to ciąża bardzo wysokiego ryzyka, mam leżeć i odpoczywać....
G R A T U L A C J E
Mój M by mnie chyba zatłukł gdybym teraz miała choćby bliźniaki . . .
A jak twój zareagował? Widzę macie już córeczkę więc trzeba będzie zmienić auto na większe 
Kolejny szokmoja babcia miała 2 razy trojaczki i 3 razy bliźnięta. szok ze tak wam wyszło i do tego w pierwszym cyklu.
Niesamowite. Verita a twój rodzic z bliźniaków czy z trojaczków? 
Gratulacje! To dopiero ulga. Ja też się broniłam w ciąży, ale byłam już gdzieś w 15 tyg.Ja już jestem Panią Magister i jade do domku poodpoczywać![]()

chyba bym z leżanki nie wstala z wrażenia- mój mąż stwierdził ze super i przynajmniej miałby pretekst do zmiany auta na większe
Ale się postaraliście z mężusiem
;-)
wow no to niezła gromadka , ale wazne ze zdrowo sie chowały:-)
przeciez sama bys sobie tej ciazy nie zrobiła , a mysle ze jakby były blizniaki to była by jeszcze wieksza radosc
no i obawy tez