paola890411
Fanka BB :)
Niech ktoś napisze jak można znaleźć was na fb??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a serio, to ja nie wiem skąd u mnie tyle kurzu. Można by odkurzać ze 2 razy dziennie, a i tak jakieś koty będą latały. Najgorzej w przedpokoju, gdzie jest tylko deska. Chyba rzuce jakiś chodnik, to kurz na nim będzie się zbierał.
zachciało mi się sprzątać garderobę...w efekcie zrobiłam 2 prania mężowskich koszul. Teraz musze je poprasować. Żałuję, że zrobiłam garderobę otwartą. Musze cos pomyśleć, może jakieś rolety, czy coś.Help! Chyba pójdę do jakiegoś doradcy laktacyjnego. Dziś moja marudna i nie w dzien spać nie chciała. Wyglada to tak, ze je cyca trochę, potem go tylko ciumcia, usnie, wyjmuje jej, spi max5 min i budzi sie i domaga cyca! Juz nie wyrabiam! Nie moge nic zrobic!! Zje butle i tak wrzeszczy, nadal chce cyca, dam, usypia przy nim, albo zwraca bo brzuszek pełny a z cyca leci nadal mleko. Co tu robić? Moze któraś ma sposób? Pomóżcie! ;(

może po prostu Zuza zaczęła bardziej mieć świadomość tego, że siusia i coś się tam dzieje, dlatego wydawało mi się, że reaguje płaczem. A dziś przez cały dzień ani razu nie zareagowała na siku. Nawet nie wiedziałam kiedy nasikała do woreczka. Akurat ją karmiłam i siku ładnie się zebrało na dnie woreczka,nie mocząc muszelki :-)