Karolina1987 oj fajnie tak zobaczyć takie maleństwo w naszym brzuszku ;-) super że wszystko z dzidzią ok ;-)
Kasia2506 ja w miarę dobrze śpię ale jak się przebudzę to potem już usnąć nie idzie :/
Sylwia9 ja jeszcze nie miałam robionej cytologi ale to dlatego że miałam jakąś infekcje. Mój mały też się urodził przedwcześnie nie tak dużo bo 6 tyg ale też nigdy mi nikt nie powiedział dlaczego po protu odeszły wody i tyle a potem co lekarz to inna teoria a to że niedoczynność tarczycy a to pewnie szyjka się skracała itd.
Monila bardzo mi przykro z powodu Karolka, czytałam Twój wątek na wcześniakach.
Jane ja ostatnio też miałam problem z paznokciami ale kupiłam sobie odżywkę eveline i powiem Ci że już dawno nie miałam takich ładych długich i twardych pazurków ale niestety moje włosy i cera są w stanie masakrycznym :-(
A ja dalej u babci, pogoda dopisuje apetyt też mdłości brak tylko spanie mnie męczy. Trochę mnie synek dziś zmartwił bo uciął sobie drzemkę o 11,30 gdzie już prawie w ogóle nie śpi w dzień a jak już do usypia dopiero koło 14 a do tego dostał jakieś wysypki na całym ciele moje pierwsze skojarzenie to ospa ale ja się kurcze na tym nie znam i czekam aż się coś rozwinie albo zniknie, a jak nie to jutro jedziemy do wawy na badania słuchu to może przy okazji skocze do pediatry. już mój brat ogon stoi przy mnie i jęczy kiedy on do kompa będzie mógł usiąść wiec uciekam się położyć jak mi siły pozwolą i domownicy to zajrzę wieczorkiem ;-)
Miłego dnia dziewczyny:-)