kasoku a myslalam ze to tylko ja tak mam, mam nadzieje ze nam minie, bo nieraz denerwuje sie na byle co
Dziewczyny co do tej poduchy z Lidla, to ja czesto zakupuje rozne rzeczy w Lidlu, jestem zadowolona z jakości w stosunku do ceny
też myslalam aby uszyc na nią poszewkę, to i tak wyjdzie taniej niż z Motherhood 
1 sierpnia maja tez byc ubranka dla starszych dzieci i mam zamiar obkupic synka
a dzis moja mam byla w Lidlu to widziala jeszcze legginsy i spodnie ciazowe i pytala czy mi kupic, ale one sa dobre na szczuple osoby, a ja mam troche tylka i uda
ja kupuje tez dla siebie, meza piżamy i też są oki , takze polecam bo ja fanka Lidla jestesm
hihi
w Lidlu trzeba byc zaraz jak jest otwarcie
wyczytałam że poduszka ma zdejmowaną poszewkę z zamkiem błyskawicznym, czyli w gruncie rzeczy nie musimy szyć poszewek
Dziewczyny co do tej poduchy z Lidla, to ja czesto zakupuje rozne rzeczy w Lidlu, jestem zadowolona z jakości w stosunku do ceny
1 sierpnia maja tez byc ubranka dla starszych dzieci i mam zamiar obkupic synka
a dzis moja mam byla w Lidlu to widziala jeszcze legginsy i spodnie ciazowe i pytala czy mi kupic, ale one sa dobre na szczuple osoby, a ja mam troche tylka i uda
ja kupuje tez dla siebie, meza piżamy i też są oki , takze polecam bo ja fanka Lidla jestesm
w Lidlu trzeba byc zaraz jak jest otwarcie
wyczytałam że poduszka ma zdejmowaną poszewkę z zamkiem błyskawicznym, czyli w gruncie rzeczy nie musimy szyć poszewek
ogólnie nie ma jeszcze łożyska więc jest większe ryzyko dlatego cieszę się, że tam pojechałam bo teraz jestem spokojna. Poza tym lekarz był naprawdę super. Ciesze się że pracuje w tym szpitalu w którym prawdopodobnie będę rodzić. No i widziałam znowu mojego fasolka
wogole ostatnio popadał w straszne dołki z powodu tego lezenia ;/ ehh za tydzien wizyta wiec dowiemy sie co i jak...