reklama

Lutóweczki 2014

czesc
jestem dopiero bo rano bylam oddac krew na badania ,bosz ta pielegniarka jak wampir pobrala mi 1O probek krwii
teraz dopiero wrocilam do domu ,zjadłam śniadanko i chyba się walne na drzemke bo na 17,20 jade znowu na usg
u nas pogoda sliczna dzisiaj,jutro tez ma taka być i już planujemy grilla na jutro a w niedziele pojedziemy sobie na Hel z młodym,a za tydzień przylatuje moja chrzesniaczka z Uk na wakacje do PL

reklama
witam:)
betty_jurek ja mam atopowe zapalenie skóry i alergię a teraz mi się to uaktywniło jeszcze bardziej. Czytałam gdzieś, że w ciąży mogą się niestety objawy alergii nasilić. Też kicham cały czas i rano właśnie najbardziej :)

betty_jurek wejdz w ustawienia, po lewej stronie będzie edytuj sygnaturę i tam ustawiasz sobie suwaczek :-)

ale miałam przed chwilą akcję, mój pies duży głupolek tak się cieszy na widok domowników że jak mnie zobaczył to biegła rozpędzona i swoim łbem walnęła mnie w pipoche! aż mnie zabolało- mam nadzieję że nie zrobiła krzywdy dzidziuchowi :zawstydzona/y:

w końcu u nas pojawiło się słoneczko - niby mam woooolne ale nie chce mi się nic robić, stwierdziliśmy z mężem że kupujemy nowe łóżko tzn chcemy rogówkę która będzie się wysuwała i będzie tak duużo dużo miejsca do spania, bo nasze owe łóżko chyba już jest dla nas za małe, obydwoje kręcimy się z boku na bok, zaraz lecimy na miasto oglądać nowe łóżka :)

Miłego dnia życzę :tak:

Hej

U mnie znowu upał, pierwsze lato od kilkudziesięciu lat w uk, trwa już 4 tydzień :)

Jane dobrze, że wszystko ok, musiałaś się wystraszyć

Co do nerwów to chyba tylko oddechy no i melisa, a na ból głowy to okłady i spacery

Ja mam innny problem i żadna chyba nie pisała, czy wam też tak polatuje coś jeszcze? z wkładką się nie rozstaje. Wiadomo rano jak po nocy to może być mocz ale że ciągle, a już nie wspomnę jak coś porobię, podniosę :( ile to jeszcze potrwa bo powiem szczerze to nasze pożycie jest zerowe z tego powodu

Trusia77 ja zauważyłam tylko że mam ostatnio zwiększoną ilość śluzu. Tak właśnie od 11 tygodnia.
Trusia możesz mieć problem z nietrzymaniem moczu- to ponoć częste w późniejszej ciąży, czytałam dzisiaj książke i tam pisało żeby uniknąć tego trzeba ćwiczyć mięśnie Kegla najwcześniej jak się da.

jejciu dziewczyny ale pospałam az cała spocona wstałam z tego upału :-p i wiecie co sniło mi sie ze jadłam pistacje .... no i tak mi sie ich zachciało ze odrazu zadzwoniłam do meza zeby kupił mi po pracy :-p hahha

ja w pierwszej ciazy miałam tak duzo sluzu ze ciagle chodziłam z wkładkami , a teraz na pocztaku miałam suchawo a cały czas wrazenie ze mam mokro :-p

U mnie upał że nie da rady wysiedzieć na dworze, a basen przeludniony że nie ma gdzie nogi postawić (bo wstęp darmowy), młody nudzi się w domu, no i co do nerwów, to dołączam do was, bo najmniejsza drobnostka wyprowadza mnie z równowagi, aż mi później szkoda młodego, że z byle powodu na niego nakrzyczałam aż mój m. zwraca mi uwagę, gdzie zawsze to on był bardziej nerwowy :sorry: Co do spania to u mnie różnie, są noce gdzie się kręcę i nie mogę sobie znaleźć miejsca, a dzisiaj przespałam super całą noc :-) Śluzu też mam jakby więcej i z wkładką się nie rozstaję...

Idę leniuchować, bo mam lenia by cokolwiek pożytecznego robić ;-)

No to ja też tak mam że tak jakby mokro czy coś jakbym trochę popuściła.. śluzu mam mało tak jakby suchawo no ale to podobno normalne na początku ciąży :)

Monila mam identyczna chętkę na pistację, właśnie czytałam czy w ogóle można je jeść, wiem że solonych nie można ale ja mam właśnie chętkę na te soloneeeeee :cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry