reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Czeeść ;-)

Jej, czuję sie jak na kacu :-D Wczoraj koleżanki zorganizowały dla mnie Baby Shower ;-)Było bardzo fajnie. Dużo wzruszeń i śmiechu ;-)
Zobacz załącznik 589235

Co do tej siary, to wczoraj nie zauważyłam żeby coś wyciekło. Dziwnie. To normalne? Że raz jest a raz jej nie ma? Myślałam, zę jak już się pojawi, to będzie jej coraz więcej. Mamuśki doświadczone - pomóżcie :tak:

Jeśli ktoś chce trochę słońca - zapraszam do mnie. Ja chętnie pospałabym przy dźwiękach deszczu :tak:

Popieram i malkus i verite... Oczywiscie ciaza to nie choroba, ale jednak sadze, ze jesli ktos korzysta z komunikacji miejskiej to jednak bezpieczniej jest dla ciezarnej usiasc....

Co do zaslabniec... Jadac dzis autostrada zrobilo mi sie jakos dziwnie... Musialam zatrzymac sie na autostradzie, od razu podjechala policja, bylo to bardzo mile, bo pierwsze pytanie, ktore padlo to czy moze Pani nie pomoc?... I policjant odwiozl mnie moim autem do domu, abym czasem nie zaslabla... I od powrotu leze, jakos mi dzis slabo... Powiem szczerze, ze kaza stycznosc z policja tu, jest naprawde milym odstepstwem od stereotypow

Verita myślę, że każda z nas ma po części prawdę i nie ma co na ten temat polemizować bo co to zmieni?
Ja gdziekolwiek jestem zaraz szukam miejsca żeby usiąść bo nawet nie mogę w supermarkecie przy jednej półce dłużej postać i powybierać bo zaraz mnie ciało ciągnię do dołu;-)

Katia wow! świtny torcik! ale masz super koleżanki:-D

Kest to rzeczywiście tylko pozazdrościć wam policji bo ona właśnie powinna po to być żeby służyć obywatelom! Ciekawa jestem co by w tej sytuacji zrobiła w Polsce:-)

edit.
no właśnie pewnie by mandat wlepiła:-)

Ostatnia edycja:
Katia dzięki, muszę powiedzieć że o niebo lepiej! Po przeziębieniu został już tylko lekki katar. Muszę powiedzieć że syropek widocznie działał :-) minus taki że starcza zaledwie na 3 dni i nie wiem czy lepiej profilaktycznie nie kupić jeszcze jednego ale chyba sobie daruję.
A jak u Ciebie postępy w lepszym samopoczuciu?;-)

u nas cisnienie niskie jest... i ja niestety tez mam bardzo niskie... i dlatego tak slabo sie czuje dzis....:( Apropo policji, kiedys moj maz mial przypadek, ze zarowka mu sie przypalila, stanal wiec i wymienil i w tym czasie straz pozarna widzac awaryjne swiatla zatrzymala sie i tez pytali sie czy nie pomoc. W PL zdarzaja sie oczywiscie normalni policjanci, ale istnieje b. duza korupcja... co obniza jakosc... Moj synek na przeciwko przedszkola ma wlasnie straz pozarna... tj dokladnie ogrodzenie w ogrodzenie, i jak strazacy robia jakies cwiczenia, albo nawet myja auta..specjalnie dla dzieciakow robia jakies pokazy:) a wszystkie dzieci przy plocie stoja z otwartymi buzkami:)

reklama
Heloooł ;-)

Co do ustępowania miejsc, to mam zdanie podzielone, ale tak jak małkus piszesz mi też co raz to ciężej i dłużej ustać się nie da bo mi kręgosłup siada a to dopiero prawie 6 miesiąc!

Kesti jestem pod wrażeniem... Tak jak dziewczyny piszą watpie że policjant by odwiózł do domu... Choć mooooże by tak było..

U nas dzisiaj szaro, ciemno jak w nocy, leje od rana i chyba ciśnienie jest niskie bo też jakoś taka słaba jestem...

Katia ja na ten Twój Baby Tort nie mogę sie napatrzeć....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry