Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anamari - wmioty i nudności od poczatku, lezenie lipiec, sierpień, wrzesień i praktcznie pazdziernik, 3 pobyty w szpitalu przez krwawe wmioty, ciągle dieta lekkostrawna. i tak juz na kacu przez 6 miechów!! dlatego troche to odbiega od mojej wizji stanu błogosławionegodopiero od ok 3 tg wychodze z domku na krótkie spacery.
Boziu jak mnie kręgosłup dziś boli aż nie idzie wyrobić:-( my dziś praktycznie cały dzień poza domem bylíśmy u znajomych którzy mają miesięczną córeczkę taka mała kruszynka już się nie mogę doczekać swojej niespodzianki ;-)
jak wracaliśmy to pierwszy raz mój mały synek swoją dziecięcą szczerością mnie zaskoczył jak jechaliśmy autobusem Pani ustąpiła nam miejsca posadziłam tam Kacpra a obok siedział starszy Pan który nie załadnie pachniał a mój gaduła na cały autobus krzyknął że ten Pan strasznie śmierdzi pierwszy raz młody wywinął taki numer i wiem że dzieci mówią co myślą ale już dawno nie spaliłam takiego buraka potem podeszła do nas Pani i mówi że ten Pan śmierdzi ale jej głupio było to na głos powiedzieć
jak tłumaczycie dzieciom że nie wypada tak dosłownie mówić takich rzeczy?
ale wypalił
oby jak najwiecej takich życzliwych ludzi
Ale słyszałam ostatnio dużo minusów na temat znieczulenia do kręgosłupowego, ja napewno tego nie biore no chyba że będę sie dwa dni męczyć i to będzie już bardzo nieludzkie. Monila ja odliczam czas do tego 36tyg :-)