reklama

Lutóweczki 2014

Ehh dziewczyny schizuje... Siedze i od hmmm 2h mam skurcze dłuższe co jakiś czas, nie bolą tylko tak napinaja brzuch najbardziej w okolicach pępka:sorry: cóż to znaczy ?:>

Może to przepowiadające... Najlepiej weź ciepły prysznic lub zażyj no-spe. Jeśli to nie poród, to przejdzie jak ręką odjął... I najważniejsze -STAY CALM- kiedy się denerwujesz, tylko się niepotrzebnie nakręcasz...
Spokojnie... :tak:

reklama
Dziewczyny nawet mnie nie straszcie... Ide pod wode, może pomoże. Nospy nie zajadam jestem pod lekami typu magnez i aspargin :crazy:

Będzie dobrze... ;-) Nospa działa rozkurczowo, a magnez i aspargin pomagają w uzupełnieniu niedoborów magnezu i potasu. Jak dla mnie jedno nie wyklucza drugiego... A jakby Ci w wodzie nie przeszło to zawsze jest się czym poratować...

Edda, Monila, nie wiem jeszcze czy cesarka. Na chwilę obecną tak, bo Młody nadal ułożony poprzecznie. Jeżeli zmieni pozycję na główką w dół nic nie będzie stało na przeszkodzie, żeby rodzić naturalnie. Wtedy będą wywoływali. Wiem tylko, że w 37 tygodniu powinnam być już w szpitalu.

Myg, nie nakręcaj się. To jeszcze nie ten czas:-) trzymaj się dzielnie. I daj znać co się dzieje.

ehhh od 2tyg mam takie skurcze wieczorem raz trzymają krócej, raz dłużej ale jak już dłużej to schizujee... w czwartek wizyte mam, jakoś chyba do tego czasu wytrzymam. Męża znowu niema, jak go potrzebuje w sprawach ciąży to lipa, pewnie z porodem też tak będzie :no: Już troche puściło, kibelek i ciepła woda wystarczyła.

Myg może troszkę się nadwyrężyłaś i dlatego brzuszek się spina. Ja też radzę nospę i kąpiel. Dawaj nam znać co się dzieję. Chyba, że uśniesz to będzie najlepsze lekarstwo - odpoczynek.
Sandra mnie też bardzo podoba się Wiktor, ale wiem, że u mnie by nie przeszło. Zresztą już przyzwyczaiłam się do Adasia :-)
Selerowa a maluch musi ułożyć się tak do 32 tygodnia?Czy jeszcze później ma czas? Coś o tym czytałam, ale ciekawi mnie bardziej jak to jest w praktyce.

Mój maluch szaleje najbardziej jak słyszy tatę i to takie wzruszające jest ;-) Poza tym też mi ten brzuch twardnieje i czasem się już boję, żeby mi to tej szyjki nie skracało bardziej. Ale będzie dobrze, inaczej być nie może.

myg bedzie dobrze. Im blizej porodu tym bardziej kazda z nas coraz bardziej schizuje.

Moja mala wyglupia sie jak jej czytam. Stwierdzilam ze bede czytac ksiazke na glos :-) a i jej sie to bardzo podoba.
Za chwile znow bedzie skakac bo to jest jej ulubiona godzina :-)

Myg, super, że przeszło:-) teraz już tak będziemy miały - schiza za schizą, ale dotrzymamy do terminu:-)

Marta, w zasadzie dziecko może zmienić pozycję w każdej chwili, nawet w dnu porodu, mimo, że ma już mało miejsca. Mój Młody ułożonh jest poprzecznie od początku i sam gin stwierdził, że raczej już tak zostanie. Ale zobaczymy:-)

Młody na dzwięk głosu tatusia i siostry oraz na dotyk ich dłoni uspokaja się i udaje, że go tam nie ma:-) albo on się ich boi albo oni mają "ręce które leczą":-) a szaleje najbardziej teraz około 6 rano (czyli jak się urodzi nie pośpię sobie) i tak między 22 a 23. Jak będzie spał tak jak Maja to nie będzie fajnie.

Idę zaraz na śniadanko:-) głodna jestem okropnie:-)

Hej nie zaglądałam tu wieki ;-) ale na wszystko brakuje mi czasu meble do kuchni stoją zostało jeszcze powiesić 4 szafki wiszące i powycinać blaty do końca ciuszki dziecięce poprzebierałam w tym tyg będe je prała i zaczynam się pakować do szpitala jak na złość jeszcze decha do prasowania mi się połamała :/
Myg mamnadzieje że już Ci przeszły te skurcze i jest ok :-)
wstaje do przedszkola młodego szykować :-)

reklama
Witam :-D

u mnie słonecznie i oby tak zostało ;-)

Myg ciesze sie bardzo ze przeszło ... no tak juz etraz bedzie jak dziewczyny pisza ze bedziemy schizowac coraz czesciej:-D

Edda no to nic tylko czytaj twojej małej jak tak to lubi ;-)

moj mały szleje od rana , w nocy tez dawał o sobie znac kopał tatusia po plecach :-p a i bardzo dobrze :-D

Selerowa ja tez planuje w najblizszym czasie spakowac torbe do szpitala dla siebie i dla maluszka :tak:

MIłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry