reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Edda, tym razem jedziemy do Jastarni. W przyszłym roku mąż ma w pracy dofinansowanie. Mieliśmy jechać na mazury, ale jego firma chyba sprzedała ten ośrodek, wybraliśmy więc Jastarnię. W tym roku też chcieliśmy, ale już w styczniu nie było miejsc. Korzystałam z dofinansowania w swojej firmie, na szczęście jeszcze jest. Byliśmy w Stegnie w ośrodku Amber Apartments, super miejsce dla dzieci - plac zabaw, zajęcia z ratownikiem na basanie, po południu 2 godziny zabaw z animatorem. Jedzenie też dobre, blisko do plaży. Na pewno tam wrócimy jeszcze:-)

Myg, ja Ci radzę- zastanów się nad Mają:-) bardzo silny charakter, pyskata, mądrala taka, że każdego by sprzedała za niezłą kasę.

Kurcze, wierzycie, że imię wpływa na charakter? Na przykład - Mateusz jako dziecko to diabełek ( przynajmniej ci których znam), krnąbrny, nieposłuszny, itp. Podobnie Michał. Ciekawa jestem jak to jest z Mikołajami czy Kacprami:-)

Ogarnęłam juź pokój Mai, częściowo też kuchnię, ale coś mi się słabo robi. Odpoczywam już:-) za godzinę wraca córcia:-)

Eeee ja też śpię bez poduszki. I nawet nie zarzucam nogi na mężona:-) raz, że mnie boli i nóżek rozkładać nie mogę;-) a dwa, że musiałabym spać na prawym boku, a nie bardzo lubię teraz.

Ostatnia edycja:
Dolaczam sie, ja takze spie bez poduszki, ale ciagle przez sen spie na brzuchu, nie odczuwam dyskomfortu, ale wiem, ze powinnam na boku...
Widze juz wakacyne plany:) My tez czesciowe mamy, kierunek Disneyland Nasz duzy maluch bedzie w wystarczajacym wieku na ten rodzaj atrakcji, polecam tez Legoland bylismy pol roku temu z maluchem i byl zafascynowany ale to wszystko dla starszych dzieci.
No ale wczesniej musimy leciec do Polski, odwiedzic rodzinke.:)

Ja dzis zostalam w domu bo mnie przeziebienie wzielo...Przed chwila maz przywiozl mi malego z przedszkola, sam jednak wrocil do pracy

Co do znaczenia imion. To w to nie wierze, zarowno moje, meza jak i syna mija sie z naszymi charakterami:)

Ja tez nie wierze w znaczenie imion, ludzie chyba przez to próbują tlumaczyc swoje wady. Ani z moim ani z mojego meza imieniem nie mamy nic wspolnego.
Dziecko bedzie takie jak je wychowamy, a nie takie jakie imie mu dyktuje warunki. Gryby tak bylo wiele imion zniknelo by z leksykonu.
Moja siostra dala corci na imie Zosia, a jak ciotka uslyszala to prawie krzyknela, ze Zochy sa wredne i lepiej dajcie na imie Dorotka:szok::no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry