reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki 2014

Edda - nieźle z tym mlekiem! Niesamowite wręcz jak to działa. Mi nic nie leci i w ogóle chciałabym bardzo móc karmić a mam jakieś obawy że będzie ciężko. Cycki mi nic nie urosły i mam takie niepozorne od zawsze. Wiem że to nie jest uzależnione od wielkości, ale jakieś takie są "nielaktacyjne".

Ja mimo że za 6 tygodni termin czuję się super. Brzuch nie za duży, wszystko robię bez problemu, Chyba że się za mocno najem :) wtedy są schody.

reklama
BB_Anna nie zdziw sie jak po porodzie dostaniesz takiego pokarmu ze bedziesz musiała kupic stanik o 2 rozmiary wiekszy :-D haha nigdy nic nie wiadomo ;-)

ja tez czuje sie dobrze , nic mi nie dolega no poza zgaga do ktorej sie jzu przyzwyczaiłam :-D

edda ja po nocy mam mokre plamy na cycochach nie za duze ale sa :-p ale to normalka ze jzu cos sie wydobywa :tak:

Wiem wlasnie że z tym mlekiem moze sie tak wydarzyc ale nie spodziewalam sie tego. Moja znajoma miala 2 letniego syna a od niej szwagierka dopiero co urodzila i ta znajoma tak pragnela kolejnego dziecka ze az pojawila sie jej laktacja. Jakie to wszystko magiczne.

BB_Anna ja mam podobne odczucia co do karmienia i obawiam się, że nic z tego nie będzie. Mama nie karmiła, siostra też nie...takie mamy marne mleko :sorry: Ale...może może ;-)
Ogólnie czuję się dobrze, tylko kręgosłup daje znać o sobie...Dziś np. tak mi coś w niego wlazło, że przesada. I do tej pory siedzi co najgorsze. A nogi to nie wiem kiedy goliłam haha ale święta niedługo to pewnie wreszcie zadbam o siebie ;-)

Hej!

Myg nie martw się moze nie opadnie, nie będzie tak źle ale fakt ja też mam straszną sklerozę !:zawstydzona/y:

Monila, Selerowa i ja sie łącze z takim nastrojem

Marta ja nogi goliłam przed ostatnią wizytą czyli prawie miesiąc temu, no ale w środę na pewno będe musiała sie wziąć za siebie ;-)

no ja mam nadzieje ze tak szybko nam nie pojdzie:-) chociaz dzisiaj zauwazylam czop ciazowy... zobaczymy ci bedzie dalej.. czytalam ze moze odchodzic nawet miesiac lub dwa..... oby ... boli brak

reklama
Mniszek na Twoim miejscu skonsultowałabym to z lekarzem. Z tego co ja wiem czop śluzowy może odchodzić do dwóch tygodni przed porodem...A Ty jeszcze z dwójką i przed terminem...

Do góry