reklama

Lutóweczki 2014

Selerowa im blizej rozwiazania facet sie bardziej stresuje:) Moj sprawdza na wszelki wypadek dostepne polaczenia lotnicze aby w razie czego wiedziec jak szybko moze wrocic do mnie w przypadku kiedy bedzie na delegacji:)

Magdalena0713 dobrze zrobilas z zakupem zwyklego poki co laktatora, ja kupilam elektryczny w 1 ciazy i uzylam moze z 2 razy. Polecam rowniez aventa, ale np moja znajoma uzywala aventa i miala problemy aby mleko odciagnac, po wyprobowaniu medeli ona nie poleca aventa, po prostu inny rodzaj ssania i w jej przypadku avent zawiodl

reklama
dzien dobry:)
Ja dzis mialam okropna noc:/ brzuch mnie bolal, jakies dziwne klucia, napieranie tam w dole i dodatkowo nie moglam znalezc zadnej pozycji do spania, przez to wszystko snilo mi sie, ze zaczynam rodzic i jestem w szpitalu i mowie do poloznej ze jeszcze za wczesnie ze jeszcze nie moge, ze nie jestem spakowana i nie mam jeszcze wszystkiego dla maluszka , a ona mi kazala przeć:szok: masakra. Na szczescie rano wszysto wrocilo do normy. Spakowalam torbe do szpitala i jutro jade dokupic reszte rzeczy.

Ja mam aventa ręczny i nie mam pojęcia jak będzie z karmieniem a co dopiero z odciąganiem mleka:szok:
Ostatnio mam takie spanie jak niektóre z was miały na początku ciaży, zmieniam tylko miejsce połozenia i dalej śpie. W nocy bite 12h przespane i jestem jak zombi dalej. Niewiem czy coś sie dzieje ze mną ?

myg z Toba wszystko w porzadku:) Ja to bym nawet teraz spac poszla, ale trzeba mlodym sie zajmowac, ale w przyszlym tygodniu bedzie przychodzic do Nas corka znajomej 15letnia dziewczyna, pobawi sie z mlodym a przy okazji dorobi sobie do kieszonkowego, ja bede w domu, wiec kontrole bede miec, ale bede miala przy okazji mozliwosc odpoczynku.

Ja też mam ten laktator ręczny.
Tez w miarę noc przesypiam tylko budze sie przy zmianie pozycji.
Mój maluch ma czkawkę czasem nawet 3 razy dziennie :)

myg
uważaj na siebie.Nie siedz za dużo przy oknie bo pogoda zdradliwa a w tym teraz momencie choróbsko nie wskazane. Ja mam tak że czasem jak coś tam porobie to mi sie w głowie kręci.

Myg - z tym spaniem to jest tak, że organizm gromadzi siły... Ja tak miałam za każdym razem, że 2-3 tyg. przed porodem, to miałam spanie jak niemowlak... W nocy spałam, w dzień też bym mogła... :-pI okazuje się, że można się wyspać na zapas...;-)
I też mam tak jak Ty, tzn. jak coś robię, to czasami nagle kręci mi się w głowie i jest mi duszno... Trochę mi morfologia "poleciała" a poza tym brzuszek, to też spory ciężar i ucisk na naczynia krwionośne też swoje robi...

reklama
Wyniki z krwi mam odebrane ale jak juz pisałam nie zaniosłam ich ginowi bo zapomniałam odebrac przed wizytą. No i dalej coś dziwnego w wynikach, dalej jeste niby chora a objawów jakiejkolwiek choroby brak:eek: Niewiem co z tym fantem zrobić. A pozatym wszystko chyba wporządku. Ostatnio to aż myslałam że mam gorączke-36,6 było a ciśnienie wzorowe 120/80. ehhh umieram powoli i tyle:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry