reklama

Lutóweczki 2014

Cześć dziewczynki! mnie wczoraj z wieczora muiło ze hej, wiec darowałam sobie juz siedzenie na BB tylko do łóżeczka!

A dziś w miarę ok, trzeba zacząć się uczyć na obronę czwartkową.

No a jutro wizyta u Endo!

reklama
Witajcie po weekendzie :)

U mnie popadało i od razu jest lepiej. Zaraz się ogarnę i zmykam na badania krwi, a później do przyjaciółki i jej kilkunastodniowej Córeczki :)

Mdłości nadal się pojawiają. Bardziej niepokoi mnie ból podbrzusza, bo oprócz takiego na @ czasami mnie coś tam kłuje. To normalne?

Mi się dziś całą noc śniło, że badał mnie ginekolog :P A wizytę mam w czwartek 27.06

Miłego dnia! :*

Witam po weekendzie :)
U mnie już wszyscy się dowiedzieli i szaleją ze szczęścia :) więc teraz już wszystko musi być OK :-)

Ja też sie budzę na siku, strasznie mnie to wkurza a poza tym to mam dni kiedy mam mdłości cały dzień a sa dni kiedy czuję się rewelacyjnie. Mam nadzieję że dzisiaj będzie to drugie :P

Witajcie dziewuszki :-D U nas dzisiaj cuuuudny chłodek, na razie 19 stopni tylko :tak:
Wczoraj mieliśmy gości i troszkę się rozerwałam, ale za to własnoręcznie przygotowanych pyszności nie próbowałam, bo coś mnie mdli popołudniami :baffled:

Katia - ja też czuje czasami rozpieranie, a ostatnio przy jakimś gwałtowniejszym ruchu poczułam kłucie nieprzyjemne... Wydaje mi się, że to normalne ;-) Nie martw się, do czwartku myśl pozytywnie i nie przemęczaj się, a już w czawrtek zobaczysz "maleństwo" i upewnisz się, że wszystko jest w porządku :tak::-D

Trzymam kciuki za Wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&

Witam sie porannie z mdłosciami :-p

u mnie noc przespana z małymi przerwami an siku ale straram sie nie wybudzac za bardzo w sumie to chodze z zamkniętymi oczami a rekami sprawdzam gdzie jestem :-p

Małkus ja tez tak mam sa dni ze mdłosci od bardzo wczesnego ranka mnie mecza a sa dni kiedy czuje sie superowo i wtedy zaczynam swirowac ze cos jest nie tak:-(

a my juz w paiatek rano wyjezdzamy na weekend , alez sie ciesze :tak:
jutro z rana chyba wybiore sie na badania , tylko najpierw dzis chyba pojde zeby mi wyliczyła ile za to zapłace tak zeby sie przygotowac :-p

witam
u nas dziś chłodno fajnie
będę pewnie wieczorem bo mam dziś w pracy zapiernicz
trzymam kciuki za wizyty
miłego dnia babeczki

Cześć :-)

małkus ja też tak mam że raz czuje sie bardzo dobrze a raz mi nie dobrze że hejj... u mnie wiedzą tylko rodzice .. i narazie mają zakaz mówienia komu kolwiek... ;-)

jejq ja mialam isc dziś do gin ale jak zadzwoniłam to okazało sie że jej nie ma .. a wiec chyba pójde dopiero za tydzien .. nie wiem jak to wytrzymam .. ale może za tydzień jak pójde to bedzie juz serduszko biło :-) też mam takie dziwne kłucie a szczególnie przy jakiś szybszych nie kontrolowanych ruchach ;-)

Hai24 wiec czekmay z Toba do nastepnego tygodnia :-)

a ja włąsnie zrobiłam sobie jajecznice z cebulka i koperkiem , i o dziwo samkuje mi :-p za jajecznica jakos nie przepadam ale ta mi wchodzi jak masełko:-p

u mnie pochmurno i pada , nareszcie jakies ochłodzenie :-p
a widziałąm w gazetce z Lidla ze od dzis maja byc fajne sukienki letnie , chyba wybiore sie je przejzec i moze cos zakupie;-)

reklama
Jane - chłodno to było :P:P teraz znów duchota, ledwo z zakupów wróciałam!

U mnie wie najbliższa rodzina i ciesza ze hej! z tej okazji mama z tata przyjechali do nas i przywiezli mnóstwo smakołyków z działki :) mniam!

mnie brzuch pobolewa codziennie, raz mocniej raz słabiej, czasem czuje rwanie jakby z jajnika albo kłucie.

A mdli mnie bardziej z wieczora, rano póki co nie za wiele.

Hai24 - ja mam wizyte 3 lipca i to bedzie 6t1d (ciąża jest młodsza o 6 dni niz w suwaczku przez pózna owulkę) i mama nadzieje ze bede widziec malucha i serducho, choc wiem ze nie moge się nastawiać!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry