reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Cześc kochane!

ja dziś zmeczona, bo poszalałam za bardzo wczoraj z przygotowaniami i sprzataniem przed dzisiejsza wizytą rodziców! takze dzis leze i wypoczywam!

chwała ze popadało i jest chłodno!

Hej, u mnie samopoczucie fatalne, cisnienie niziutkie, mdłości,rozpychanie i bol podbrzusza, sapie, dysze i ogólnie mam dość, w nocy z trzy razy chodzę siusiu, w dzien tez częściej.
Planuje pod koniec sierpnia leciec samolotem mam nadzieje, ze nie będzie przeciwskazan.

Kasoku - no to Cię wzięło nieżle! mnie podbrzusze też nieźle boli, brzuch wywalony rzecz jasna, nie mówiąc o tym że duszno, mimo ze przed południem padało!. Musze zainwestować w ciśnieniomierz! My mieliśmy w sierpniu lecieć na jakies wakacje last minute, ale chyba sobie daruje - boje sie. Zresztą ostatnio jak byłam na Krecie - wróciłam z chorymi oczami - i czekały mnei antybiotyki.

hej
weekend nie zaglądałam i ile jestem do tyłu ;) mnie strasznie duszno, cieżko, nawet jesc specjalnie się nie chce
ciągle zmęczona. duchota mnie męczy, spac tez nie mogę. brzuch czasem pobolewa i piersi bolą

witam :)
u nas dziś z pogodą o niebo lepiej choć przez chwilę duszno było.
Miałam dziś gości nieplanowanych i dopiero sobie siadłam.
niestety męczy mnie alergia...katar i oczy swędzą jak cholera...:-(

ktoś jutro wizytę ma??

jane ja jutro do gina sie umawiam:)

kasouku objawy pelna para:) nie zazdroszcze, oby minelo czym predzej!

eve widze, ze ty ten sam tydzien i dzine co ja:) mnie tez czasem brzuch ale piersi o dziwo ok, troche sa pelniejsze ale nie bola:)

Musze wam ponarzekać... Tak mnie muli i tak mnie nogi bolą że jakaś masakra dosłownie:angry: Dzisiaj byłam w pracy na 12h jutro to samo-pobudka o 4,40 i do roboty :/ Zostały mi jeszcze 3 dni i l4 ale to już chyba najgorsze dni. W dodatku wszyscy mnie tam drażnią.. już nie mówiąc o upierdliwych klientach no dosłownie masakra!!
Ide spać, czasami sie ciesze że mój mąz pracuje, nie musi sluchać tych moich narzekań strasznych hehe
A pozatym zero mdłości, nadal triumfuje :-D

ej dziewczyny nadal mam problem z suwaczkiem... jestem w 7tyg a mój suwak został tak jak go stworzyłam ;/ pomocy!!

Ostatnia edycja:
reklama
myg- suwaczek masz dobry, tylko te suwaczki z babyboom właśnie tak dziwnie pokazują że zamiast że ciąża ma 6 tygodni i 4 dni czyli siódmy tydzień to pokazuje że jesteś w 6 tygodniu mi tak samo wychodziło więc założyłam sobie na lilypie i tam mi pokazuje właściwie czyli że siódmy tydzień idzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry