my wesele mamy w sierpniu ale chyba przez aspekt finansowy nie damy rady iść się pobawić :-( Niestety sierpień to jeden z najdroższych miesięcy w roku bo aż 6 dzieciaków z naszej rodzinki ma urodziny w tym mój synek brat i chrześnica tak więc wydatków full.
Ja na szczęście rozstępów na brzuch po pierwszej ciąży nie mam ale za to na piersiach tak:-

-( właśnie się wybieram do rossmana bo jakiś kremik bo nie dość że piersi bolą jak diabli to jeszcze mega zaczynają swędzieć jedyny plus że zrobiły się duże ;-)
a co do badań ja chodzę na nfz za darmo i bardzo szybko i bezboleśnie pobierają krew byłam też tydzień temu prywatnie zrobić Tsh to siniaka mam do tej pory ale to pewnie też zależy od Pani, która pobiera.
Wizytę mam w środę usg raczej nie będę teraz miała o ile dobrze zrozumiałam moją gin to pierwsze usg będzie dopiero między 11-13 tyg, a do tej pory chyba zwariuje
Też używam płyny Lactacyd powiem że kupiłam go dopiero pierwszy raz ale naprawdę jestem z niego zadowolona ;-)
Dziś idę na imieniny do dziadka będzie trochę rodzinki więc chyba czas najwyższy się pochwalić jestem ciekawa reakcji i ich min :-) jeszcze babci muszę powiedzieć ale wiem że ta nie będzie zadowolona i zaraz będzie gadać ( uważa że różnica między dziećmi powinna być min. 10 lat

) tak więc na razie nic nie mówię ;-)
Któraś pisała o kłuciu w dole brzucha (przepraszam nie pamiętam która bo tyle naskrobałyście że ciężko wszystko zapamiętać ) mnie też przy ostrzejszych ruchach tak kuję dziś rano jak podniosłam się z łóżka to od razu na kolana padałam taki mnie ból złapał. Niby trwa to chwilkę ale jest dosyć ostry. Lecę do tego rossmana bo jeszcze muszę prezent dla dziadka ogarnąć :-) miłego dnia dziewczyny :-)