Dzwoniłam dzisiaj do gina bo się wczoraj przeterminowalismy a L4 do 12 mam no i 13 w czwartek mam się wstawić na IP i szpital... Mój gin ma dyżur no i oczywiście pytałam się go czy jak mnie położy to będzie coś działać czy tam tydzień jeszcze poleże
To powiedział że jak mnie juz kładzie to będzie działać :-) Czadowo. Jakoś mi ulżyło bo mała się juz tak mało i lekko rusza że czasami sama chce jechać na IP sprawdzić KTG
To powiedział że jak mnie juz kładzie to będzie działać :-) Czadowo. Jakoś mi ulżyło bo mała się juz tak mało i lekko rusza że czasami sama chce jechać na IP sprawdzić KTG
, w rezultacie zakonczylam rozmowe i nie odbieram od nikogo tel. mam dość dwupaku.
, obiecałam sobie rok temu gdzie to szczypior ze mnie był, ze druga ciaza będzie pod kontrola i max 10 kg, i w sumie do 22 tc mi się udawalo, a potem...nie wiem urioda???hormony???zatrzymanie wody???bo nie zarlam w tej ciąży, toteż mam 14 kg mniej niż w pierwszej ale 72 kg waze niestety i znowu mnie czeka ciezka praca, żeby jakos ciało doprowadzić to jakiegoś stanu.