Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi zostało jeszcze 7kg. Ale dam radę. Magdalena, z tego co się orientuję jest tak jak już wspomniała Asia. Przysługuje bodajże 6 wizyt położnej/pielęgniarki środowiskowej (po jednej w każdym tygodniu połogu) i 1 wizyta patronażowa lekarza pediatry w domu. Za to mają płacone. Niestety sporo położnych to olewa i fabrykuje wpisy, że były na wizytach. Ja na moją tym razem nie narzekam. Przychodzi, interesuje się małym, interesuje się mną, przy moich problemach połogowych załatwia mi wizyty u gina bez zapisu i wywołuje mnie bez kolejki, załatwia mi spotkania z pediatrą czy panią od szczepień, załatwia i dowozi recepty czy skierowania na badania, dzwoni, doradza, martwi się no i zdejmuje butySandra na pocieszenie - do mnie położna przyszła z wielka łaska tylko raz i to 10 dni po cc żeby mi szwy zdjąć (butów nie ściągnęła ;-)). Jak dzwoniłam i prosiłam żeby przyszła szybciej bo mi cycki rozsadza i mam stracha ze sobie nie radzę z dzieckiem to dostałam odpowiedz ze to nie epoka kamienia łupanego, matka powinna wiedzieć co i jak, a dziecko położone 15 cm od cyca samo znajdzie i sie naje. I jeszcze tekst "a co ja pani pomogę jak raz przyjdę na 2 minuty ". Taka byłam wk.... ze już miałam na nią skargę pisać. Ale olalam po prostu - po co dodatkowo sie stresowac. A jak przyszła to z 10 razy przepraszała, zdjęła szwy i tyle.

Nic na mnie tak nie działa wk...ąco jak nieściaganie butów gdy sie do kogoś przychodzi. Zero poszanowania. Ciekawe czy jej by sie to tak podobało gdyby to tak do niej przyjśc i butów nie ściagać?!
Mi tez ta linia została wzdłóż brzucha. Czy ona zniknie??
... no i zdejmuje buty![]()