reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

reklama
Dokładnie wam nie powiem bo nie mam teraz przy sobie badania ale jakiś ubytek vsd chyba w części nablonkowej zastawki jakoś tak mi to tłumaczyła :(

Ostatnia edycja:
Kropeczku ubytek przegrody miedzykomorowej,to najczęstsza wada u dzieci i w wielu przypadkach dochodzi do zamknięcia jej w pierwszych 6 miesiącach życia. Więc nawet gdyby ( ale oby nie!!!) to nic nie jest przesadzone. Kochana, zaufaj lekarzom i wszystko będzie dobrze. Rozumiem jednak Twoje obawy. Ja się właśnie bardzo boję połówkowego,bo w zasadzie od tego czasu mogą pojawić się poważne wady na usg :-( Normalnie jak pomyślę,że w czwartek mam jechać to panika. Trzymam kciuki za Was! Miejmy nadzieję, że wszystko się skończy na podejrzeniach. Trzymaj się kochana :**

Kropek wszystko musi byc dobrze.Trzymam za Was mocno kciuki &&&&&&&

Magda ja tez strasznie sie boje czwartku jakby nie patrzec teraz w klinice beda sprawdzac wszystko bardzo dokladnie...na ktora masz wizyte w czwartek? Ja na 10.00

Gratuleuję wizyt! No dzieciaczki rosną:-)
Kr0peczku postaraj się uspokoić i poczekać do badania wtedy dokładnie wszystko sprawdzą, mam nadzieje i trzymam kciuki żeby wszystko było oki;-)

Aschlee ja mam 11.15. Cieszę się że.w cardiff bo jak coś,to tam jest najlepszy kardiolog dziecięcy. Każdy mówi, że teraz to już taki bezpieczny czas , a dla mnie znowu najbardziej stresujący :-(

reklama
Do góry