reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki u lekarza (wizyty, badania, usg)

Juz jestem:) zdj nie wyślę bo mam 3% ale ładuje się więc może za chwilke;)

Nasz maluszek wstydzil się i nie chciał się pokazać kobieta miała naprawdę problem żeby uchwycić to co trzeba było ;)

Niemniej jednak według niej na tym etapie wszystko jest w normie, zaproponowała ze mogę zrobić dodatkowo test pappa ale sama nie wiem czy go robić

Nagrała mi na płytę całe badanie i bardzo się ciesze bo wkoncu usłyszałam bicie serduszka do tej pory tylko widziałam :)

Plec pozostaje tajemnicą bo mimo że chciała to nie udało się jej zmusić do obrotu ;) kropek obrócił się plecami i co mi tu patrzyć będziecie;)

reklama
Bozienka takie fikolki odchodzily ze kobieta 45 minut mi usg robiła na meczyla się mocno a na koniec spytała czy chcemy poznać plec mówimy ze tak ani dp ani brzuszne nie pomogło bo obrucilo się plecami i dajcie mi już spokoj;)

A to w tym wieku ciazy widac juz plec? Ja jak w tamtej ciazy pytalam na prenatalnym o plec to tamten lekarz zapytal, czy mam karty... Ten ma dobry sprzet to moze cos zobaczy hehe choc, az tak mi sie nie spieszy :-) kropek super, ze wszystko ok!

Trochę po tych zdj od bozenki co widać ze prawie identyczne u chłopca i u dziewczynki balam ze powie np chłopiec my się nastawimy a później się okaże że dziewczynka

Nasz olbrzym ma 7 cm ;) a i wyszło mi ze poród 27 stycznia hehe ;)

Załączniki

• 1437659877534.jpg
    1437659877534.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 58
  • 1437659893556.jpg
    1437659893556.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 60
  • 1437659914620.jpg
    1437659914620.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 60
  • 1437659964715.jpg
    1437659964715.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 58
Kropeczku super zdj :-) spokojniejsza jesteś :-) ja czekam z potwierdzeniem z córa dopiero jak dobrze pamiętam 27 albo 29 tc się dowiedziałam z synem w 15 ;-) a tu zobaczymy

reklama
Do góry