reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutówki na zakupach

Aneczka- ja sie ciesze jak ktos tak doradza,jak jakis temat sie nie przewija to pozniej kombinuje i wydzwaniam:-D wkladek nie kupowalam, dostalam kilkanascie sztuk od siostry bo sama ich nie zuzyla,poprostu nie miala pokarmu.Majtki mam wielorazowe, podkladów tylko 5 szt.Podpasek 3 paczki,a jak zostana to na @ sie przydadza na noc, bo w drugiej dobie zawsze mi leeeeeeeeeci.Frida zakupiona, tylko tej soli zapominam jak jestem w aptece,ale mam pod nosem wiec jak bedzie potzrebna to sie kupi.Ja tam wole dokupic niz wydac niepotrzebnie pieniazki, tym bardziej ze teraz takie czasy ze o kazdej godzinie sie wszytsko kupi(przynajmniej u mnie bo mieszkam w centrum no i tesco calodobowe blisko).

reklama
Ja też myślałam żeby kupić ten usztywniany przewijak na łóżeczko,ale narazie sobie daruje i bedę przewijać małego normalnie na łóżku,a jak stwierdzę że nie wygodnie mi to mąż podjedzie i kupi.W Carrefourze widziałam za 25-30zł :-)

A zapomniała bym mój m mimo że chory to skręcił mi komodę dla małego którą dziś w Ikei zakupiliśmy:-) Kochany jest.Jestem mega szczęśliwa bo jak się przez noc przewietrzy to jutro małego ubranka powyciągam z poszewek i już w niej poukładam niech czekają:-D no i będę mogla wreszcie torbę spakować.

Ostatnia edycja:
Cyśka ja bym od razu radziła kupić, szkoda kręgosłupa, a tak to raz i z łóżeczka prosto na przewijak, nie trzeba kombinować z szukaniem i materacyka i miejsca na łóżku, zwłaszcza w nocy. A jak jeszcze nie musisz za wysyłkę płacić, tylko na miejscu taka cena, to tylko pozazdrościć. A skoro te Twoje majtki są z siateczki, to może są jednak wielorazowe?
Co do podpasek, to sobie kupiłam 3 rodzaje, od największych do najmniejszych i tak jak Dagrab napisała, jak coś to będą na @ na noc. Bo tak jak Aneczka mówi, nie wiadomo jak i ile będzie trwało krwawienie. Jeśli jak na normalną @ to mi jednego opakowania będzie za dużo.
A jak to jest, czy po CC też są te podpaski potrzebne?

Cyśka te przewijaki sa dobre. Jak bedziesz przewijac na lozku to musisz i tak cos podlozyc a dzidzia jak sie uprze to i tak siknie dalej albo kupka strzeli;-)
Po CC tez sa potrzebne podklady bo krwawienie to samo tylko inna droga dzidzia wychodzi. Te majtki siateczkowe to wlasnie wielorazowe jak rodzilam sie nazywaly. Ja kupie 2 sztuki bo one schna momentalnie jak sie przepierze a potem w domu juz uzywalam zwyklych szybko

Cyska a jak macie komode? My jutro w ikei kupujemy ;-) No i ja bede miala w takim miejscu ,ze na niej ten przewijak sobie poloze

share.jpg
Podziel się

74485_PE191628_S1.jpg

MALM
Komoda, 3 szuflady, czarnobrązowy

AneczkaK -taką zakupiliśmy:-)za 199zł 80x78cm jestem bardzo zadowolona

Ostatnia edycja:
lady:no: więcej niż się spodziewałam. Nie powiem dokładnie ile, bo i leki dla siebie kupowałam, których jako wyprawka nie liczę, za te rzeczy wyprawkowe to pewnie ok. 250. Jakbym do normalnej apteki poszła to wyszłoby więcej jeszcze. Ja robilam zakupy w Apteka internetowa e-zikoapteka.pl więc taniej, a odebrac mogę w aptece stacjonarnej tylko parę przystanków od domu.

reklama
Do góry