agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
suwaczek mam wedle miesiaczki a termin z miesiaczki to 02 luty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spodenki natchnęły Mojego do imienia Kacper. Wieszał pranie i pomyslał " o jakie fajne gatki dla Kacpra". Poza tym dziś kupiłam drugie body, ale z długim rękawkiem, rozmiar na sam początek, jakieś dwie małe bluzy. I uwaga - na bazarku pod parkanem stała starsza pani i sprzedawała rózne rzeczy, m.in. wydziergane na drutach butki, sweterek ciupki, jakies czapeczki. Więc się skusiłam i maleństwo dostało ode mnie żółty wełniany sweterek i małe butki. Dla mnie to przypomnienie dzieciństwa, takie ciuszki wydziergane przez babcię. Moja juz mi nic takiego nie zrobi, ale maluch będzie miał babcine ubranka od ulicznej babci
Dziewczyny, ile sztuk śpioszków potrzeba na pierwsze miesiące życia?

Fajne te wasze zakupki
ja narazie z wielkim bolem ale sie wstrzymuje i nawet staram sie w skepach na dzily dzieciece nie patzec bo wiem ze jak zaczne to bedzie ciezko skonczyc a po za tym nie chce narazie zwiekszac liczby rzeczy przed przeprowadzka zwlaszcza ze i tak kasa narazie idzie cala na oplaty zwiazane z kredytem![]()