reklama

Lutówki na zakupach

Munie- nasz jak miał jakieś 5miesięcy to już nie chciał spać w kołysce- nie mógł rozprostować rąk na boki. Tylko kurcze nie wiem jaką my mieliśmy wielkość tej kołyski, być może Twoja będzie większa od naszej.
A co do przewijania, raz dwa ogarniesz- zobaczysz. Dla mnie było najgorsze pierwsze przewinięcie w szpitalu, na mini kupę zużyłam prawie całą paczkę chusteczke :D ale potem to już szło raz, dwa.

A kupuje ktoś to łóżeczko dostawne? Bo ja szukam i szukam, nie wiem które wybrać.

reklama
ja kupię łóżeczko drewniane, ale nie wiem czy czasem nie to większe i łózeczko turystyczne. wtedy gdy bedziemy po za domem wezmiemy je ze soba a jak w domu, bedzie na dole w salonie i kuchni jeżdziło :)

Ja zastanawiam się nad dostawnym do sypialni na dół turystyczne, ale poczekam w styczniu zrobię zakupy albo w grudniu.

Moje dzieci były tradycyjnie kąpane z oliwka po kąpieli, była kołderka i poduszka ..taka płaska. Szczepana to pamiętam w becie przywiozłam ze szpitala...takim tradycyjnym...pamiętacie?

Karmiłam w rożku, oliwkowałam i tyłek wycierałam chusteczkami nawilżonym, ale nie zawsze bo wówczas była to nowość i to bardzo droga, myłam tyłek pod kranem, albo mokra pieluchą.

Czytam na temat Oilatum..to cenne uwagi, miałam zamiar to stosować bo mi koleżanki polecały..teraz jednak poszukam czegoś bez parafiny.
Szkoda,że w mojej okolicy tylko Tesco spożywcze jest..bo poszalałabym w ciuszkach w swoim czasie. :-)

czuje się taka spanikowana, bo zadzwoniłam do sklepu gdzie mam upatrzony wozek i wchodza juz modele 2012, a 2011 nie beda przeceniane bo tylko kilka zostalo, wszystko sie wyprzedalo! 2012 sa oczywiscie drozsze od 2011 o ok 300 - 400 zl

z paniki ktora juz zasialam w domu to chyba pojade i kupie jutro ten wozek zeby nie przepalacac pozniej! sama nie wiem co zrobic :( kupowac czy poczekac jeszcze, jakos srednio mi sie podoba pomysl ze bedzie stalo nieuzywane w domu jeszcze przez 4 miesiace!

reklama
Ja dziś wybrałam się na małe zakupy dla małego.Kupilam mu dwie czapeczki na rozm 62 jedną za 1zł a drugą za 4,90zl.I oczywiście 100%bawełny.Śliczne są i do tego spodenki takie do kolan na śpiochy będę mu zakładać za 9,90zł i bedzie chłop jak się patrzy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry