Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jaka kruszynka.
bierze Cię coś? ja już myślałam że jak m dzisiaj wychodził do pracy to sie zaczęło. Strasznie zaczął boleć mnie brzuch tak miesiączkowo. Z resztą całą noc mnie nudził, ale nad ranem już tak konkretnie. Udało mi się jeszcze usnąć, i wszystko przeszło
ale licze na to że może do wieczora coś ruszy

także nie martw się na zapas. Wszystko będzie ok
i jak tam zrobi Polcia mamusi dzisiaj prezent?mitra- juz przeszlam przez to w szpitalu i mala tracila na wadze! drugi raz tego nie chce powtarzac... narazie mala ciagnie i cyca ( czyt. kilka kropel) i butelke
a teraz luzik...cisza jak makiem zasiał...coś czuję, że dziś nic z tego nie bedzie...
chociaż przed nami jeszcze cały dzień
Może ja dziś się wykąpię już o jakiejś 19
i się wcześniej przez to zawlekę do łóżka. No ale teraz czas na śniadanko
ale w sumie to nie wiem, kiedy bym miała się już do niej wybrać. Ten czas tak ucieka 

Rozumiem, ale wiesz skonsultowałabym jeszcze sprawę w poradni laktacyjnej. masz jakąś w pobliżu?? W każdym razie jak pisałam trzymam kciuki do białości za wytrwałość bo przy dokarmianiu nie będzie ci łatwo. Ale wierzę ze dasz radę. W sumie wiele mam karmi pokarmem mieszanym. Wazne zeby choc przez te 4 pierwsze miesiące dostawała twoje przeciwciała.mitra- ona niby od 3 dnia powinna zaczac przybierac, a tu nic... i nadal tracila. dziecko bylo nie spokojne, rozdraznione! a dopoki waga nie zaczelaby jej rosnac to bysmy siedzialy w szpitalu.